sommarsommar!


Yäääy!

Känns som om vi börjar närma oss påsklovet nu och det känns jäkligt bra! Imorgon är det endast nationellt prov i Svenska B, torsdag två lektioner och fredag tre (dock ett prov.. men sen är det LOOOOV) och NEEEWW YOORK ! Yäss på det! Ikväll ska jag träna fotboll på gräs! Kan man vara annat än lycklig?

En annan sak som gjorde mig riktigt glad var när jag precis fick reda på att jag blivit "veckans blogg" på söta Angelica Blicks blogg. Superkul! Blev väldigt glad när jag såg det! Hon är en av de bloggare vars blogg jag läser flitigast! Ni borde kika in där!



Nu är det även bestämt att det blir en stor tjejförfest hos mig på fredag, kommer bli superskoj!

Matblogg nästa? Nu får jag ge mig, detta är sista bilden för idag!

Igår grillade vi hemma! Det är verkligen en riktig sommarmys-känsla på det! Smakade t o m sommar om maten... Men nu till det jag skulle, gjorde precis en lunch av köttet från igår. Slänger upp en bild på detta också! Skulle beskriva denna rätt som snabb, nyttig & enkel! ;) hahah


Mörk brödskiva, gårdagens grillade, salladsdressing, ruccola, rödlök, chili, minitomater, burkgurka, majschips & chilisås

Busskortsfoto


Jag har länge behövt sätta ett nytt foto i mitt busskort. Vet inte varför men mitt blir alltid avmagniserat så jag får hela tiden byta det.. En sak som jag undra är hur hårda kontrollanterna är på att man har foto? Kan man inte bara säga att man precis fått ett nytt eller måste man böta då också? Jaja.. tanken slog mig i alla fall att det är viktigt att ha foto igår, när Emmie tjatade om Malmö, för utan foto då kan man inte åka tåg. Så nu har jag i alla fall satt dit en nytt, får se hur länge det håller denna gången...


vilket dilemma!

Godmorgon! Idag vaknade jag av ett dilemma.. Ett frukost-lunch dilemma. Om man äter frukost vid denna tiden och börjar skolan senare och slutar sent...hur ska man då göra med lunchen? För mig som gillar att äta är detta ett stort problem. I vanliga fall på tisdagar äter jag en senare frukost *frunch* ;) och sen överlever jag tills vi slutar eller så äter jag frukost hemma och sen lunch i stan. Men detta grundas bara på då jag tar bussen till stan tidigare, idag ska jag få skjuts :) Jag har i alla fall löst detta problem nu på ett bra sätt. Har precis ätit en fruktsallad och innan jag åker hemifrån ska jag äta en lättare lunch. Nu kommer jag att vara mätt och belåten hela dagen ;)

 
Fruktsallad bestående av äpple, banan, kiwi, apelsin, melon och röd grapefrukt.

orka orka orka...


Känns inte så chill längre


Vill träffa Adam ikväll men går det? Nej. För jag saknar körkort och mina föräldrar har druckit vin. Åhhhhh, vill ha körkort nu. Hade man inte bara kunnat gå till vägverket och köpa sig ett? Eller i alla fall hade man kunnat få slippa teorin! Jag är alldeles för seg för att sätta mig och plugga med det.. Känns riktigt hopplöst faktiskt. Efter påsk får jag fanemaj ta ett ryck, tar jag inte körkortet innan sommaren kommer jag bli riktigt besviken!


Ny start på veckan

Förberedde mig för en lång skoldag idag men den blev till min förtjusning kort! Ingen svenska och ingen massagelektion :) Hade lite planer på att åka med Emmie till Malmö.. eller Emmie tjatade loss i alla fall! ;p Tyvärr lockade soffan här hemma mer.. Jag klarar inte av att vi gått över till sommartid, jag behöver den där extra sovtimmen! Är dock sjukligt sugen på shopping, kanske får ta det en annan dag i veckan.. Något annat jag redan ser fram emot är helgens bravader! Ryktas att riktigt många ska ut på fredag så funderar på att fixa en stor förfest här hemma... Får se ikväll hur det ser ut med föräldrarna, kan ju hoppas att mamma ska jobba ;)



Ser redan fram emot helgen!

Härliga söndag

Det känns som sommar i luften idag! Har sådan himla lust att ut och göra någonting.. typ bada.. men det är väl lite väl optimistiskt ;) Har i alla fall gått en runda med mamma precis och innan idag har jag jubbat. Gud vad det vart jobbigt att förlora en timme inatt! Jag har varit helt slut hela dagen.. Tänkte inte alls på det igår när jag somnade så sent som det blev då. Hade en supertrevlig kväll med Johanna, Sofia & Angelica på Taste... Det är helt klart ett nytt favoritställe, jätte fräscht! Dock verkar de inte bry sig om åldersgränser på att sälja alkohol.. Såg en tjej som är ett år yngre än min syster komma in och få dricka, 15 år känns lite ungt.. Men som sagt strunt i det, vi hade trevligt och sådana här kvällar som denna helgen vill jag ha fler! Nej, nu ska jag göra tacogratäng till mig, Lize och Mange. Adios!


Va tvungen att klippa bort Sofia så att hon inte skulle dampa på mig ;)

Drinkfrossa

Det blev utgång igår. Dock ej planerad så jag hade inte mina nya skor på mig, :( haha.. Mötte upp Johanna och åkte in till stan vid tio-tiden, träffade Andrea och Dexter på Oleary's för ett glas vin. Där satt även Myran-Sara och hennes killkompis som vart väldigt generös med drickan.. Efter att ha hinkat i oss en del blev det bestämt att vi skulle gå ut. Vid halv ett nått gick vi in på Class och dansade tills halv tre då Adam åkte med mig hem och sov. Idag har vi bara legat och degat oss i sängen hela dagen, sett på film och ätit plättar med sylt och grädde. Sofia ringde nyss och ikväll blir det puben igen, tydligen tänker hon bjuda på spriten.. trevligt!



Träffade min nya halv släkting Björn på Class

(Dans)sko

Om det blir utgång ikväll ska jag ha dessa snyggingar på mig! Hade kommit hem i en påse igårkväll och jag är riktigt nöjd med köpet! Sen hurvida bra jag kommer kunna dansa i dem det är en annan femma! ;)



Mässa över!

Hoppas att ingen är arg för den dåliga uppdateringen här på bloggen de senaste dagarna. Jag har en väldigt bra anledning! UF-mässan "våga vara ung" i Malmö ägde rum igår och vårt företag iBag UF var såklart ute i sista sekund och fixade allting, därför har jag inte varit hemma alls mycket de senaste dagarna. Igårnatt sov jag t ex bara 3 timmar!!! Men nu är allting klart och det känns jäkligt bra! Tråkigt nog måste jag säga att mässan inte var så rolig som jag föreställt mig. Kanske berodde detta på att vi fick en riktigt dålig monterplats... I alla fall så är jag ledig idag och har precis gått upp och avnjutit en stor och nyttig frukost (har mest blivit typ ingen frukost och sen en himla massa skräpmat de senaste dagarna).

Är lite besviken på vädret förtillfället just nu, kunde inte solen få stuckit fram och gett oss lite vår? Ser riktigt mycket fram emot tunnare jacka och vårkläder just nu. Men i och för sig ska jag städa idag. Inomhus. Kanske lika bra att låta det vara grått och trist ;) Annars ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det var snack om utgång och en riktigt stor tjejförfest, vilket hade varit riktigt skoj men tyvärr verkar det som om andra har andra planer.. äh! Får ringa Johanna sen och se om hon hört något mer om kvällen...

























Två bilder från uppbyggnad av vår monter i onsdags kväll, kommer upp mer bilder på www.miemiemie.bilddagboken.se


orkar inte skriva mer än såhär

Oj, vad mycket det är med UF nu. Har jobbat sen skolan sluta idag (12.00) tills nu!!! Hoppas alla kommer och kollar på mässan imorgon, Malmö Arena! :)

utmattad

Jag är helt slut! Matt i kroppen och trött i hjärnan.. Idag var jag uppe redan 07.00 och åkte in till stan och köpte nybakade bullar på brödboden, sen bussen vidare till Johanna där jag åt frukost tillsammans Sofia, Johanna och Emmie... sen satte vi igång med allt som ska fixas inför UF-mässan på torsdag. Andrea droppade även in senare och trots att vi jobbade hårt hade vi också det rätt mysigt.. åkte och köpte lunch osv... Kom precis hem i alla fall. Sitter och äter en knäckemacka med advokado, pastrami, sallad & tomat - göttigöttans! Skulle tränat fotboll ikväll men Malle ringde innan och det är så satans kallt ute så vi orkar inte.. haha... Så får se vad jag och syster ska hitta på, är föräldrafritt här hemma ikväll ;) Nu ska jag kolla på de typiska eftermiddagsprogrammen på 3:an ,hörs senare!


Vad ska jag göra ikväll?


puuuuuhhh

Tog mig själv en väldigt lång powernap precis! Skönt! Idag höll jag svenska c - talet, nu är det över! Det var inte så farligt som jag föreställt mig. Vi hade tur att ingen annan klass kom ner i aulan och kollade, nu var det bara vi fem från vår klass också folk från de två idrottsklasserna. Jag var kanske femtonde person att gå upp eller något, och då var det nervöst men efter var det som om en sten släpptes från hjärtat, vilken lättnad! Tror att det gick bra också utav bedöma från Gunnel min svenskalärare, men sa ju fel en gång.. ajaj.. Jag är riktigt spänd på vad man fick! Gick det bra har jag kammat hem det betyg jag vill i i alla fall ett ämne om inte två, så hoppas!

Ikväll ska jag senare hem till Adam och sova där. Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Johanna för frukost och UF-time :)



Mys med babe tonight!

Yäss på den!


Feeling good about life!



Söndagen

Förlåt för mycket prat om svenska talet i inäggen den sista tiden men jag har verkligen haft sådan sjuk ångest över det. Men nu känns det faktiskt mycket lugnare. Imorgonbitti ska det ske, och ja, jag vill att det ska vara över men jag tänker inte flippa ut... jag ska läsa mitt tal på fem minuter och hoppas på det bästa.

Lördagskvällen hos Sofia var mys. Men vi var lika sletna och sega som vanligt.. käkade kebab och hamburgare, såg lite på hata göteborg-filmen och you porn eller vad det hette.. haha.. Sofias favorit med världens största dildo i alla fall ;) Var hemma vid halv ett och sov. Idag har jag jobbat några timmar på morgonen och sedan spelat match i stan OCH VI VANN! 3-0! Näsby är på gång nu! Det vart väldans roligt att spela! Efter matchen fick jag skjuts av Malles mamma ner till krogen också åt jag lite söndagsmiddag där och sen har jag kommit hem och precis duschat. Får väl ta och öva lite mer på talet nu, sen se Beck.


Tillägnad fräck bild till Emma!


ångest

Jag tycker att det känns som söndag idag. Lite halvtaskigt väder och jag sitter och jobbar på mitt svenska c tal. Det måste vara det som ger mig söndags-feeling ;) Igår var det jätte mysigt att bara vara med Adam, ligga hemma och gotta sig framför en bra film... Har inte hört något om hur det blir ikväll ännu, om det bara blir slapp hos Sofia ikväll eller om vi ska vara lite mer seriösa med middag och sånt. Tror i alla fall att det kommer bli en mysig kväll och att jag kommer känna mig utvilad till jobbet och matchen imorgon. Är dock lite orolig inför fotbollen, har fortfarande så ont i benen och kroppen att jag knappt kan röra mig. Men får hoppas att det går över när jag börjat spelat, man har ju hört att enda sättet att bota träningsvärk är med just träning. Nu ska jag läsa upp mitt tal för mamma och Lize, ett tal som jag dessutom inte är nöjd med för fem öre och har en himla massa ångest inför att läsa upp i aulan. Jag vill spola dagarna till tisdag nu då det är över.


Hos ghribi

Sitter hemma hos Adam nu. Han jobbar fortfarande så jag passar på att nörda mig lite vid datorn.. Har inte så mycket att skriva i detta inlägg egentligen.. hhrrmf. Men kan ju berätta lite om matchen igår. Den spelades på idrottsplatsen i Kristianstad mot Önnerköp. Vår första match någonsin och som väntat fick vi storstryk, typ 5-1 eller något.. idag har jag dessutom så ont i benen att jag knappt kan lyfta dem så högt så att jag orkar gå + ett fett blåmärke från "knäning" precis innanför låret men skoj vart det ändå! Jag spelade nästintill hela matchen, från början i försvaret och sedan som yttermittfältare och sen kunde jag inte andas längre typ.. men känner mig stolt att jag orkar så bra som jag kunde i 90 min ;) Johanna ska förresten börja säger hon (som om hon inte sagt det innan?!) men nu ska hon i alla fall komma på träningen på tisdag. Hon har inget val. Nästa vecka ska vara vår träningsvecka! Måndag: Simning, Tisdag: Fotboll, Onsdag: Friskis, Torsdag: Fotboll... hon kommer inte kunna dra sig ur.. eller jo, kanske på torsdag, kom på att vi har UF-mässa då! Kom dit och kolla då! Malmö Arena 12.00 - (1800?) och köp ett ipod fordral av oss! :)


Jag & babe

Ännu en vecka slut....

Helgen har nog aldrig förr varit så efterlängtad! Skönt att ha en slapp fredag och lördag framför sig för en gångs skull! Ikväll ska jag laga mat och mysa med Adam och imorgon ska jag hem till Sofia och träffa tjejerna osv.. Sen är det jobb både imorgon förmiddag och på söndag. Också fotbollsmatch på söndag också och på måndag är det svenska c tal och jag har inte skrivit mitt ännu! Måste få det gjort imorgon.. usch usch usch! Jag bävar verkligen inför det. Kanske inte blir sådär lugn helg ändå.. haha.. Åtminstone ikväll ska jag koppla av. Adam har laddat ner både Twilight (nej, jag har inte sett den ännu) och bednights stories så det blir full mysfaktor med godis o film :) Hoppas mamma kommer hem snart så jag kan få skjuts dit. Efter påsk ska jag fanemaj ta mitt körkort. PÅ ALLVAR. Nej, in i duschen nu. Hörs senare! ♥



Ännu en solig och fin vårdag.. om det fortsätter i denna takten är det förhoppningsvis snart sommar! :)

Najs

Jag är så trött så att jag knappt orkar sitta vid datan. Mest sömnlösa natten på länge. Var ju i Manges stuga igår och inatt och vi hade riktigt roligt. Så himla kul att ha ett sådant ställe att "fly" till. Jag vill också skaffa en stuga! Eller ja, helst vill jag ha en lägenhet i stan som man kan vara och festa osv i ;) Jag tror inte jag orkar skriva så mycket om kvällen, behöver sova innan matchen ikväll. Min första fotbollsmatch på väldigt väldigt länge... Snabb resumé av kvällens - väldigt mysigt och det var en massa prat och natten avslutades med uppdragsleken som fick bort all trötthet...



Bild 1: Lindis & Mange dansar sexigt för oss                        
  Bild 2: Dreamteam får äta en matsked ketschup


Godmorgon/middag!

Vilken underbart fin dag! Skönt att vakna upp med lite sol och vår! Dock inte lika skönt att vakna upp med ett geografiarbete hängandes över en, men nu är det klart! Inte det bästa arbetet jag gjort i mitt liv, men det får duga för mig som verkligen suger på geografi..haha... Idag ska jag bara slappa. Kanske ta en powerwalks runda på sin höjd ;) Sen eftermiddag/kväll bär det av till Manges stuga men några från klassen. Det ska grillas och festas lite eftersom vi är lediga imorgon. Ska bli mycket sköj! Nu ska jag lägga mig i soffan och anstränga mig med att göra ingenting...



Var en tjej som hette Anna som kommenterat i förra inlägget och undrat om min hår/hud-färg. Jag kommer inte in på din blogg så du får svaren här!

Hei. Hvilken hårfarge bruker du? Bleiker du det? Veeeeldig snyggt;)

2009-03-17 @ 22:05:45

Svar: Tack så himlans mycket! Mitt hår är från början blekt till blondt och sedan brukar jag tona det i en kallare blond färg.

Snygg brunfarg oxo;) andvendar du brun utan sol? hvilken märke?

2009-03-17 @ 22:07:11

Svar: Det händer att jag använder brun utan sol, då i flytande form av L'Oréals märke :)


Rosett



Frukost

Tisdag... oj, vad skönt jag sovit i natt! Vid halv nio imorse följde jag adam upp till bussen, sen passade jag på att gå en runda och nu har jag precis ätit frukost. Idag är det endast en lektion i skolan UF och sedan är jag fri imorgon och på torsdag. Ska bli superskönt! Dock kommer denna kväll gå åt till skolarbete.... Sitter och kollar på TV:n nu samtidigt, är inte telenors reklamer jävligt bra nu förtiden? Nu när det har kommunikation i andra länder. Jag tycker de är super!


Dagens frulle ;p

New York i påsk


Friskis

Idag på lunchen gick vi och åt kebab och helt plötsligt är min mobil borta. PANIIIIK! Kommer på att jag måste ha glömt det ovanpå mitt skåp i skolan. Kul. Allt som ligger på skåpen i skolan försvinner, speciellt om ens skåp befinner sig inne cafeterian. Skit tänkte jag, nu måste jag panga upp pengar till en ny telefon eller hitta på en lögn om hur den kom bort för mina föräldrar... Men ett mirakel inträffade! David i min klass hade hittat telefonen och tog den med sig :) Också hade vi lärt oss att aldrig mer glömma telefonen på skåpet.

Sitter nu nyduschad och väntar på grönsakssoppa. Har tränat på friskis för första gången på väldigt länge idag. Blev ett jympa-pass. Jag och Johanna skulle träna vart det tänkt men Johanna den nöten kom dit två minuter innan passet börja och då var det fullt i salen. Nu får vi träna tillsammans en annan gång, hoppas jag får med henne.. Det är inte det enklaste kan jag ju säga, hon såg rätt glad ut för att hon fick åka hem igen innan idag.. haha..


Nu ska vi snart träna Johanna, okej?

.....

Oj, nu har jag suttit vid datan hela dagen.. Börjar känna en viss huvudvärk, men så är det om man nu lyckats hålla sig här i från hela helgen ;) Men nu är allt gjort som skulle göras, alla hemsidor och bloggar har gåtts igenom. Nu vill jag sätta mig med min Ben & Jerrry's och kolla på film med Adam.. Undra om han kan komma hit....


Underbart!

Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp hela helgen! Och vilken helg sedan!! Bästa på länge! Lagom mycket av allt. Fredagskvällen tillbringades på en supertrevlig förfest hos Sofia.. eller trevlig är inte den rätta beskrivningen, superkul passar mer in! Vi var cirka 25 pers där hemma och det vart fullt ös hela kvällen! Vi som stannade kvar hos Sofia till sist tog sedan taxi till stan. Mycket folk på Chill out och 3:3 men vi trivdes inget vidare på de rökiga dansgolven utan drog vidare till Class där enda felet var att vi kände oss uttittade i våra hippie-kläder! haha. Blev ingen vidare sen kväll ändå , va i säng vid halv tre typ.

Lördagen jobbade jag ett par timmar och sen åkte jag in till stan och mötte Sofia, Johanna och Andrea och gick på Exclusive skönhetsmässa på Magasinet, ingen höjdare om jag får säga det själv men det roliga va att Emma uppträdde med Kristianstadflickorna där och Dansken modellade på modevisningen :) Vi gick dock efter en timme, dumpade Andrea som skulle ut och satte oss på House of Bagels och åt.. Sen köpte vi godis och läsk och körde och hämtade Egna hem-pågarna och åkte hem till Sofia och kolla på Melodifestivalen. Sjukt mysigt! Sen åkte jag till Adam också hade han laddat ner Wild child så att jag äntligen fick se den och efteråt kollade vi på American history X som gick på TV och sen somnade jag gott i älsklings armar ♥
 
Idag har jag jobbat, men bara till klockan ett. Skulle egentligen spelat fotbollsmatch idag men det andra laget hade inte tillräkligt mycket spelare så det är flyttat till torsdag, men jag fick ändå gå tidigare från jobbet och nu har jag en sådan plugg-söndag som alla andra brukar ha. Känns skönt faktiskt. Men ska nog ta och se en film nu.. Bilder från helgen dyker upp snart på Bilddagboken och facebook.




3:3 ikväll

Oj, vad positiv jag varit de två senaste dagarna.. Tur att vi har affärsjuridiksprov så sällan annars hade jag nog deppat ihop fullständigt.. haha. Nu är det i alla fall över! Ingen aning hur det gick, men det var åtminstone lättare än jag föreställde mig.

Har nu precis kommit hem från Dex som färgat utväxten på mig för ikväll blir det mittbena och HIPPIE - FLOWER POWER! Studenten börjar närma sig och det är näst sista 3:3! Tråkigt. Än så länge har de inte haft några höjdar teman och nu när det börjar gå mot våren och varmare tider så ska det bara vara ett kvar. Men men, jag tänker ta vara på denna kväll. Förfesten sker hos Sofia med eliten från vår klass + annat trevligt folk. Sen blir det 3:3 på Chill Out och det skulle inte förvåna mig om vi springer över till Class en sväng också ;) Gud vad jag är hungrig nu! Grillbuffé nästa!


Bild från förra 3:3 - Jorden runt

suck

fan ta skolan.

Positivt

Typiskt mig att fastna vid datan när jag väl satt mig.. nåja, har i alla fall fått lite gjort till UF under tiden så det är bra ;)

Plugga till advokat? Nejtack.

Jag hatar denna veckodag främst för en sak. Morgonen börjar med 1½ timmes geografi, men jag lyckades överleva denna onsdagsmorgonen också. Affärsjuridikslektionen var oseriös så vi gick och åt lunch istället. Hade ett intresant samtalsämne med Linskoug och Marc i matan..de vart minst sagt intresserade av vissa tjejer i klassens vanor.. haha.. Efter lunch var det Svenska C lektion, efter att man läst sin inledning till talet fick man gå så jag trodde att jag för en gångs skull skulle komma hem i tid och hinna plugga i eftermiddag.. men ack så fel man kan ha. Självklart missade jag bussen. Åkte då med Johanna hem och fikade och sen glodde vi på Tv hela eftermiddagen.. Men har nu i alla fall offrat mig för pluggande, läst hela kapitel 2 nu..pjuu, bara kap 3 med sen har jag läst alla 100 sidor till provet. Sen ska jag bara lära mig det också ;p


Jag & Johanna, på en förfest för ett par månader sedan..

En yrvaken Mie

Mamma ringde nyss och hade fått tag i sömmerskan som ska sy min balklänning WOOOHOO... Hon har en liten tid idag, nu på förmiddagen såklart. Inget mer sovande för mig alltså! Om en timme får jag åka in för att åka ut till Färlöv/Bjärlöv (?!) och visa henne vad jag tänkt mig. Hoppas hon kan göra den, det hade varit underbart. Den måste gå att göra. Nu ska jag äta klart min frukost och sen in i duschen. ♥


fast i tryggheten

Kom precis hem från en fika på House of Bagels. Hade en riktig trevlig kväll tillsammans med Johanna, Hence och Lindskoug, tycker så himla bra om dem alla tre. Vi snackade mycket om framtiden... jag börjar faktiskt bli lite nervös nu. Vad fan ska hända efter studenten?! Bara jag får göra något kul..något som intresserar mig... Det ska vara ytligt åtminstone.. haha.. och Lindis kanske får fara ner till Thailand (intern-skämt) Nope, nu börjar jag bli trött...ska jag lägga mig. Hörs imorgon! Natti ♥


Jag vill inte släppa detta på ett vis.. men på ett annat... (foto vt-07)

Rosa läppstift p g a glömska

Idag glömde jag min mobiltelefon hemma.. PANIK!! Jag är ärligt talat helt handlingsförlamad utan. Hade föreläsning första lektionen, som tur är hittade jag mina vänner så jag slapp sitta själv (eftersom jag inte kunde kontakta dem!!) sen luncha vi på Nostalgia och jag måste berätta hur störda vi har blivit nu. Alla som känner oss tjejer i klassen vet hur svårt det är för oss att komma överens om vart vi ska äta.. eftersom vi äter ute så pass ofta som vi gör är det alltid bråk. Idag kom vi fram till lösningen på problemet - Vi skriver en lista med alla förslag på matställen, sen får var och en sätta plus ( + ) respektive minus ( - ) på alla de ställen de vill.. sedan räknas allt samman och stället med flest "poäng" vinner och där måste vi äta.. Haha.. Idag vann som sagt Nostalgia och en pasta där till frukost satt mer än fint! Annars idag har vi bara haft två lektioner, Svenska B och Massage. Provet kändes inte så bra, men hur viktig är den kursen egentligen? "pepp-talk med mig själv" . Gick en runda på stan efter massagen.. Var tvungen att ta ut 100 kr för att komma hem med bussen (hade glömt busskortet hemma också!) Köpte ett rosa läppstift för att slippa en arg busschaffis om jag betalat med hundringen. Ett jätte dåligt impulsköp!


Det var inte alls denna färgen jag va ute efter!

Beck- den svaga länken

Fick reda på att vi inte har någon första lektion imorgon.. Det är föreläsning om alkohol & droger i aulan på morgonen. Fint! Skönt att sitta där lite. Ett intressant ämne dessutom! Även fast jag inte tror det hjälper det där med att snacka om alkoholproblem..

Sitter nu och kollar på Beck med syrran, vilken söndagstradition!



Prinsen och jag


Adam får visa sina kunskaper i köket ;)

Vad blir det för gott?


Fläskfilé och grönsaker...

Slutresultatet


Jag är ju fräsch och så i underställ :p


Lika bra att ta en dusch tillsammans.. Adam ser nog något väldigt intressant på tv:n ;p


Sen är det dags för efterrätt!

And so it is

Home sweet home. Har jobbat hela dagen och är galet trött! Jag och mamma var precis på hemmakväll och inhandlade söndagens sweet-things - Lösgodis och Ben & Jerry's! Nu ska jag plugga..segt... men nödvändigt ;) Men kanske skulle skriva om min och Adams kväll igår först.. hrrmf..

Idag såg jag snödroppar ute (blommorna alltså!) är det inte ett tecken på vår?


Bra dag

Det blev inget pluggande idag.. istället blev det en runda på Balsberget med Johanna och Simon eller rättare sagt gick vi upp och kollade på utsikten och sen ner igen.. Haha.. Det var så tråkigt väder så vi åkte istället till Kvantum och köpte fika - Cookies, "köpe-kakor", munkar och Kalvin- chokladmjölk. Sen åkte vi till till Åhus och hämtade upp Mange och sen fikade vi i Simons stuga i Yngsjö. Så himla mysigt! När vi sedan åkte hem, hann jag inte ens duscha innan Adam kom. Nu kollar vi på Min Stora Kärlek. Hörs imorgon! ♥


Dåligt mobilbilds-kvalité på en gömds simon och kakor ;)

Lördag

Sitter och lyssnar på någon italiensk smörsångare som Adam tyckte var bra och äter godis.. haha.. bra start på dagen! Chattar även lite med Simon Skoogh som undrar vad som menas med att powerwalka och Lindskoug som vill att jag ska följa med på halo lan ikväll.. haha.. :p Mycket trevligt. Om inget händer idag ska jag försöka plugga lite.. ganska mycket i skolan nu. Har b la prov i massagen på måndag. Orkar inte lära mig vartenda liten muskel i kroppen - på latin dessutom! Senare ikväll kommer Adam också ska vi laga mat och se på film. Var ett tag sen vi gjorde det nu! Känns som en vit helg kommer lägligt ;) Nope, nu ska jag läsa alla bloggar jag kan komma på och sen blir det plugg.. eller promenad med Simon och Johanna :)


helg

Ikväll var jag och girlsen på dansuppvisning.. det vart väl sådär om man ska vara ärlig... Superduktiga tjejer men blev lite enformigt och vi frös som bara den :p Efteråt åkte vi i alla fall till Maxi och köpte på oss en massa godsaker.. Äntligen fick jag mitt godis, och inte bara chips och dippa som alltid annars :p Sen åkte vi till krogen och käkade.. och blev kvar där rätt länge. Mysigt att sitta och snacka och lyssna på trubaduren som spela.. Men när vi tröttnat och skulle gå var det lite planer på att åka in till stan och ta ett glas vin på Modesto med Dexter men det slutade med att vi åkte hem till mig.. där började vi prova kläder för fullt. Klänningen som jag velat sälja från Style By Stars var ett hett byte. Den passade alla. Dock tyckte tjejerna att jag skulle behålla den själv? Förstår inte hur de kunde tycka att den satt snyggt men kanske i sommar.. hrrm.. får tänka på det, annars har jag i alla fall frivilliga köpare ;) När vi sedan skulle bege oss till stan blev vissa gottesugna och vi satte oss och skulle käka lite och sen blev folk trötta och ville åka hem. Nästan alla. Så surt. Jag ville verkligen ta vara på hela fredagskvällen och vara uppe länge.. menmen.. det var den slappekvällen det!



Mitt nya nagellack


Bilden gör det inte riktigt till rättvisa, då det i verkligheten är mer oranget

en kväll med tjejerna

Denna skoldagen har gått snabbt - två lektioner och sen lunch med Emmie, Sofia & Andrea på BK innan en shoppingrunda på stan. Nu sitter jag hemma och käkar ballerina och lockar håret. Ikväll ska jag och tjejerna på dansuppvisning i/på Tullen och sen grillbuffé på krogen och slapp hos mig. Ska bli otroligt mysigt och skönt! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen sminka om mig (låter ju jäätte smart..haha..) See you later!



Hjälpte Sofia med att få igång nedräkningen...

träna eller icke träna?

Ibland kan det vara svårt att ta sig i kragen.. Ett exempel på detta kan visas genom min och min gode vän Johannas konversation på msn:


J/ säger:

latmask

mie säger:

eeh ? jag kan träna om du vill

J/ säger:

jag med då

mie säger:

okej,

mie säger:

kommer du och hämtar mig?

J/ säger:

jag kan typ gå på ett band

J/ säger:

sen somnar jag en runda !

J/ säger:

haha, u wish va

mie säger:

vem är det nu som är lat ha? !

J/ säger:

ha? spring in till stan då!

mie säger:

det är mörkt och jag är mörkrädd. så nejtack.

mie säger:

men kom du hit så tränar vi

J/ säger:

jag är också mörkrädd

mie säger:

du har bil och körkort.

J/ säger:

jag tog ett par öl till maten !

mie säger:

jag ger mig johanna, du slipper träna.

J/ säger:

du med då Mie


Najsnajs

Hejhejhejhej!
Igår var det 100 dagar kvar till studenten och detta firades med en toppenkväll! Jag började kvällen med att åka hem till Johanna och laga mat tillsammans med henne, Helle och Emma och sedan tog vi Taxi till stan. Vi mötte upp ett glatt gäng människor på Oleary's och tog lite drinkar och vid tolv-tiden övergick vi till Banken och dansade. En riktigt bra kväll. Vid strax efter två stack jag och Johanna hem till henne och somnade till Wild Child. Vaknade ganska tidigt imorse ändå , typ vid halv tio.. vi låg dock kvar in i det sista och slappade tills vi var tvungna att gå upp. Johanna skjutsade mig till Emma där hon och Angelica fortfarande låg och sussade..men upp kom dem och sen "fruncha" vi på Nostalgia och sen var det bara en lektion i skolan. Sen gick jag åter till Nostalgia för att Emmie ville äta.. haha. Själv tog jag en läsk. Ikväll ska jag kanske träna på friskis med Johanna eller Lize (hoppade fotbollen idag, det blåser så mycket..haha) dessutom ville Adam att jag skulle komma till honom efter hans träning så hoppas jag hinner träna själv. Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i soffan en stund... 



Lite bilder från igår

Idag är det hundra dagar kvar....

Nu åker jag till skolan. Ikväll blir det till att fira 100 dagar kvar till studenten med tjejerna, ses ute!?



T-shirt från H&M, Jeans från Fornarina

Äntligen!!

Äntligen är resan till New York beställd! I påsk åker jag dit med familjen - längtar!

Förövrigt är det bara skola på schemat idag, Uf-lektion. Vi ska fota våra fodral och sen ska hemsidan upp :) Ikväll blir det antagligen fotbollsträning och sen hoppas jag att jag kanske kan hinna träffa Adam en stund :) Nu ska jag äta upp min frukost och sen börja bege mig till bussen!


Ggooodniigght


Nu ska jag se en film...

Måndagsbarn

Igår var jag och tjejerna och såg Män som hatar kvinnor. Den var bra, men inte så mega dunder bra som folk sa att den va. Fast jag har alltid så höga förväntningar när det är filmer som förväntas vara jätte bra. I alla fall så rekommenderar jag den!

Nu har jag precis kommit hem träning på friskis. Tråkigt nog var jag inte så förtjust i passet jag gick på. Det vart inget fart och fläkt, det gick alldeles för sakta för min del och vi gjorde på sin höjd 15 armhävningar och det vart den enda armövningen. Tråkigt. Fast det värsta var att det va så lite kondition..var inte svettig när jag passet var slut! Men man lär sig av sina misstag som sagt, jag ska inte gå mer med den jympaledaren. Nu ska jag äta, sen har jag kommit på en massa grejor jag ska göra ikväll. Hörs senare ♥

Ps. Jag måste även skryta om att vi inte ätit ute idag (förutom Emmie), denna veckan kanske vi kommer klara oss utan att göra av med en massa pengar på mat. Åt i matsalen på lunchen.. fast vi åt frukost ute.. men bara en billig en på Graffiti ;)

Hektisk helg

Dagen igår gick till att vila och ta hand om Adam som inte mådde något vidare efter fredagens bravader (hehe). På kvällen däremot fick jag lite energi till att träffa Johanna och Sofia och käka grillbuffé, sen vidare till Andreavinkväll. Alla vi tjejer som var där va måttligt möra allihopa.. men det vart väldigt trevlig ändå. Och lite ost och vin var det inte precis, utan en hel buffé med ostar, frukt och kex.. upptäckte ganska snabbt att man skulle hoppat kvällsmaten! Men det var riktigt skoj att träffa dessa tjejer och diskutera och grejer.. haha.. :p Annars umgås vi nästan bara tjejerna i klassen. Inte för att det är något fel på mina babes, vi ska ses ikväll t ex och äta på HoB och gå på bio - män som hatar kvinnor - ska bli najs!



Jag och Sofia igår :)


 


RSS 2.0