JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag går upp aptidigt och jobbar så snabbt jag kan för att komma hem i tid och kunna lägga mig ute i det fina vädret, hinner sluta redan 12.00 men när jag kommer hem är såklart det molnigt ute. Nu har jag absolut ingenting att göra. Alla jobbar.... eller är i Malmö med sina flickvänner.. haha.. segt. Tänkte därför sätta mig att lösa korsord nu och skrapa mina 20 trisslotter som jag fick i studentpresent av Kim. Ha´de! ♥

therese om Bäst i test:
slut mellan dig & pojkvännen ?
Har inte skrivit i bloggen om vad som hänt mellan mig och Adam. Men vi har gjort slut för ungefär två månader sen och det har varit rätt jobbigt med tanke på att vi haft 2,5 år på nacken men just nu känns det jätte bra och vi skildes som vänner.  Avbrottet berodde mycket på att vi hamnat i en slentria och känslor hade svalnat. Så nu vet ni det!




(Bild från förfest hos Johanna på förra årets Kristianstaddagarna, vilket börjar på fredag)


that's it

Vilka underbar vecka, strålande solsken flera dagar i rad nu! :) Igår var jag på stranden med Emma och Alec, träffade då Julle som tyckte att min blogg uppdateras allt för sällan och det kan jag väl hålla med om. Men när det är sommar så blir det att man sitter mindre vid datan. Men till hennes ära ska jag i alla fall berätta lite om de senaste dagarna,

Torsdags kväll var jag på handelsbaren med tjejerna och vi hade som väntat en supernajs kväll, mycket galet prat från Turkiet och en massa gapskratt. Efteråt åkte jag och Johanna hem till Gussi där lite folk hade filmkväll.



Fredag tillbringade jag dagen vid en pool och kvällen grillpartaj för min syster med släkten. Var tänkt att jag skulle orkat ta mig in till stan efteråt för att gå ut på T-baren, men tröttheten tog över och jag somnade ganska tidigt.

Lördag: Dag på stranden. Låg och stekte tillsammans med Emma, Alec och Helle. På kvällen var det förfest hos Kajsa och sen tänkt att gå ut på nya nattklubben Martin&Martin på stranden i Åhus men på något vis gick jag ur kön och sen blev det inget med det. Men sjukt rolig kväll trots allt, och en lättnad för min bakfylla i morse.



I förmiddags jobbade jag och sen har jag legat på bryggan ett par timmar. Har precis duschat nu, ska klä på mig sen in till stan för filmmys.


Lovely

Åkte till havet imorse.. låg och huttrade med kläder på oss i en halvtimme sen åkte vi in till stan och shoppade lite istället. Varför skulle vädret börja svikta idag? Enligt väderrapporten skulle det ju bli sviinhett! I alla fall så blev jag ett par sommarlinnen rikare! :) Nu har jag precis duschat och ska strax börja fixa i ordning mig för att åka in till stan och träffa Johanna, sen blir det Åhus och middag på handelsbaren med tjejerna. Ska bli riktigt kul att träffa Angelica och Emmie som precis kommit hem från Turkiet och Emma som är en jobbnarkoman ;) Men först en tripp med min bästa väninna i parken, hej så länge! ♥


Bild tagen för ett år sedan, och än är det fortfarande vi. Ikväll har vi en massa tjejsnack att ta igen!


 


Bäst i test

När det är så här vackert väder är svensk sommar bäst! Igår tog jag mig en dag ledig från teoripluggandet och åkte till Yngsjö, sjukt härlig dag! Idag fick jag dock skippa solen och jobba istället.. men imorgon blir det playan med systern min och hennes kompisar om ingen annan är ledig från jobbet. Alla jobbar nu. Verkligen alla. Blir en lugn hemmakväll ikväll tror jag, mamma snackade något om att cykla runt sjön.. Men jag är lycklig för värmen, lyckliglyckliglycklig!


Balen


körkort

Idag har jag försökt komma igång med körkortet.. såg på listan över körlektioner att jag inte kört sen i November. Har nu suttit och gjort körkortstestet på internet 3 gånger (vad lite det låter på hela dagen, men det är krävande faktiskt..speciellt när det är sol ute) jag tror att jag klara det nu sista gången, om godkänt är 63? Fan. Jag har ju inte en aning. Ska i alla fall försöka mig på att köra nästa vecka också. Men nu ett dopp i sjön! Hejråå!


(bild från fredag)

Midsommarafton

Midsommar firades detta året hos Sofia i Öllsjö OCH vilken midsommarkänsla! Vi började dagen med att spela brännboll på fotbollsplanen bredvid, sen klädde vi midsommarstången, åt midsommatbuffé, dansade runt stången, grillade, dansade inne, satt och myste i partytält, rökte vattenpipa... osv.. Vilken midsommar!


Brännboll




Mys


Blommor till midsommarstången


Killarna fixar....


Middag


Dans....


Vattenpipa


Dagen efter- lunch...



för vi har tagit studenten...

Studenten är över och det är blandade känslor och jag vet inte riktigt vart jag står.. försöker att inte tänka så mycket på att det är över. Jag vill göra allt igen! Jag vill ha saker framför mig! Nu väntar endast en massa jobb och upptagna vänner och folk i lumpen. Deppigt men man kan ju hoppas på lite sommarvärme och kanske en semester utomlands? Studentdagen var helt underbar om man bortser från det dåliga vädret, vi samlades hemma hos Mange på champagnefrukost, åkte till skolan och tog klassfoto, satte oss på Fenix och tog en öl, gick i kyrkan, åt på La Cuccina, spexade i aulan, sprang ut, åkte flak, hade studentmottagning, förfest hos kajsa sen emma , T-baren, efterfest hos Simon... vaknade vid tre nästa dag sen blev det filmmys. Igår jobbade jag sen fotbollsmatch och sen hem till Ville och grilla. Idag har jag också jobbar och just nu sitter jag och Johanna och hoppas på en picknick någonstans..

Bilder från allting kommer... men orkar inte ladda upp allt just nu ;)



ta det lugnt

Trodde jag skulle sitta ner och ta det lugnt idag men det har inte blivit riktigt så... har varit i stan en sväng och sen åkt till Everöd med åtta andra från klassen för att pimpa studentflaket till imorgon. Sjukt bra kommer det bli! Är dock jävligt förbannad på vädret.. lutar åt att champagnefrukosten hålls med klassen hemma hos någon istället för parken, känns inte kul att stå tre timmar i ösregn och frysa. Det som är kul är dock att jag och Johanna slår ihop våra studenter och har festen på krogen istället för i våra ruttna partytält! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka kunna sova i natt! pussohej!

smakprov från veckan:

Balen var det roligaste jag upplevt...


Söta jag och Sofia var på karnevalen...


fest i lyan...


vild förfest hos kajsa ;)

för vi ska ta studenten

Dålig uppdatering som tusan.... men imorgon ska jag ta det lugnt inför STUDENTEN PÅ FREDAG och då ska jag försöka ladda upp bilder och berätta vad som hänt de senaste dagarna!

vad vore inte en bal på slottet...

Idag är det studentbalen på Bäckaskogsslott!

bara en vecka kvar

Det blev en rätt oplanerad och annorlunda förfest hos mig igår. Vi var sju personer som knappt kände varandra men det blev riktigt kul ändå. Jag lärde mig dansa vals till balen (stort plus till Oskar!) och vi gapskrattade åt Hence och Bolte som verkligen inte är speciellt smarta som springer upp till bussen och mamma kom på mig blossandes ute på terassen ;) Vi tog bussen in rätt tidigt och gick till Helle för att hinna med ett glas till innan utgång, sen blev det Banken. Skulle sova hela förmiddagen hade jag planerat idag, men mamma kom in och väckte mig i panik och trodde att jag skulle till frissan - vilket resulterade till att jag trodde att det var baldagen och fick panik. haha.. sen förblev jag vaken! Ikväll blir det bara slappt med tjejerna till fotbollen.


(jag, hence , bolte och johanna)

Ooooops....

Ibland kan man vara fruktansvärt klantig... övningskörde hem från stan precis, när vi är cirka fem minuter hemifrån kommer jag på att jag druckit alkohol. Smart Mie. Tur att jag inte blev stoppad ;)

Tror jag kör denna dagen också i punktform eftersom jag har så lite tid...

• Frukost på Kaffe&Sånt
• Frisörbesök
• Lunch och After school på Fenix
• Runda på stan


Nu blir det förfest hos mig och sen utgång på Banken. Tjooohej!

Jag, Johanna & Emma på Fenix i eftermiddags


Skattjakten

Gårdagen i punktform:

08.30 fixa utklädnad & förkrök på Emmas innergård

11.00 skämma ut oss och äta i skolans matsal

12.00 förfest hemma hos Anna Daveus

14.30 Skattjakt i Tivoliparken

• 17.00 Afterschool på Taste

• 21.00 Förfest hos Hence

23.00 Utgång på Banken


En jävligt bra dag




 


it's all good

Blir lite dåligt med inlägg här på bloggen just nu.. men det är väldigt mycket som händer just nu! Om två veckor tar vi studenten!! Igår var det tid med klassen och det var hur trevligt som helst .. sov inte hemma i natt och tidigt imorse åkte jag och Sofia för att klippa oss, sen åkte vi in till stan igen och lunchade med Angelica och Skoogh, sen blev det lite letande efter saker till skattjakten imorgon och sen kollade jag min balklänning och köpte väska & sjal. Ikväll tänkte jag dra hem till Sofia och sitta på hennes rum och pimpla vin som en uppvärmning inför morgondagen men jag tror att jag stannar hemma och vilar... mamma o pappa har knappt sett mig sen jag kom hem ju ;) Nu ska jag göra ett arbete åt min syster eftersom jag råkat ha sönder hennes shorts, STOR förlust på det!



Bilder från uppträden i parken, sol och bad hos Skoogh och kubspelande hos Angelica :)


lite mycket tid

Igår jobbade jag röven av mig i 9,5 timme sen hämtade Johanna upp mig och vi åkte tillsammans med Sofia till Åhus och åt på pråmen och gick längs hamnen. Idag är det superväder ute! Jag skulle ha sovmorgon men vaknade redan åtta så var uppe och duschade också vidare.. satt nu här med en kopp te som det precis hamnat en fluga i, varför måste flugor tillkomma sommaren? I alla fall så ska jag snart ta bussen till skolan för att lämna in skåpnycklarna (vi har inte en endaste lektion till nu!!!) sen ska jag träffa sömmerskan som ska sy in min balklänning och sen ska vår klass ses i parken innan vi ska hem till vår mentor på fika och sen blir det klassfest med fix inför studenten hos Angelica! YÄÄYY, toppendag! ♥




RSS 2.0