en sån där torsdag

Dagens chock: Jag fick sluta redan kl.11.30 från jobbet idag och började inte förrän 07.00 imorse. Ojojoj vad skönt!

Har en massa saker som borde fixas idag
- Lägga in alla mina kläder i de nya garderoberna + städa mitt rum
- Plugga på körkortet
- Träna
- Åka in till stan och shoppa något att ha på mig imorgon
(- Detta innan frisörbesök 16.00)

Vad tror ni att jag gör när jag kommer hem.. Jo, sätter mig med ett paket bravokex (som nästan är uppätet nu) framför datorn och kollar bloggar osv. Jag behöver någon som drar upp mig här ifrån eller åtminstone får mig att logga in på körskolans hemsida så jag får något vettigt gjort av dagen.

Annars i veckan har jag varit på bio, tränat spinning med Johanna & Angelica (galet galet jobbigt!), ätit på House of Bagels, kollat klart på min Gossip Girl box, haft deep-talk med Johanna över en chokladmousse på krogen och ikväll ska jag förmodligen ta igen alla de grejer som jag borde göra nu men är för lat för ;)



why not

Nu är det höst på riktigt. Kanske mer bloggande då? Om jag känner mig själv rätt brukar jag sitta mycket mera vid datan när sommaren är över.. Ett inlägg om dagen måste jag kunna hinna med. Jag lovar att bättra mig! ;)

Så, vilken dag var vi på ... Min födelsedag i onsdags jobbade jag, hade körlektion (som inte gick något vidare bra) :( och sen var det kalas för släkten :) Torsdagen efter jobbet badade jag bastu på en flotte som ligger här i Råbelövssjön, vilket verkligen var sjukt mysigt! Hade aldrig gjort det förut men kan absolut tänka mig att göra det igen. Fast vattnet var iskallt... Efteråt hade vi även ett projekt - att hitta Joannas mobiltelefon som hon tappade då vi skrämde upp varandra och sprang upp från mörkret utanför flotten - Att hitta mobilen var lättare sagt än gjort, trots tappra försök med ficklampor, konstant ringande och helljus från bilen kunde vi inte hitta den. Till sist fick vi ge upp och André & Joanna åkte hem och vi andra åkte vilse i Ekestad. Haha.. Men lite disco i bilen blev det och när jag kom hem somnade jag gott.

I helgen har det varit mycket förfestande. Fredagen tillbringandes hos Angelica och sedan en kort tid på Class, lördagen var det ett par timmars shopping på stan och sen låg jag hela eftermiddagen och kvällen o kollade på Gossip Girl tills jag tvingande mig själv upp för att göra i ordning mig för att dra på förfest hos Babba & John, vilket blev en väldigt trevlig kväll med mycket skratt. Senare kom några från snurrekillarna och när klockan blev ett och det var hög tid för utgång valde jag att gå hem till norr och sitta i Simons poolhus o äta subway istället. Söndagen var lååång sovmorgon och idolmarathon, en promenad till ÖB som stängde 17.00 och vi var där 17.05 så det blev en runda på Kvantum istället.. Vilket söndagsnöje, haha. Senare på kvällen fortsatte jag mitt nya behov att kolla på Gossip Girl vilket jag tänkt göra nu med för jag är ledig idag :)

Ska lägga in bilder från helgen så fort jag lagt vantarna på några.. min dumma kamera har gått sönder så har inte kunnat fota något själv på jätte länge....


Bild från fredagen, jag & Emmsan hemms hos Angelica

och från lördagen, kortspel hos John & Babba

Hipp hipp hurra

...för lilla mig idag


äntligen skriver jag

Bloggtorka. Så skulle man väl kunna sammanfatta min blogg just nu, och jag vet inte om detta inlägg kommer bli någon höjdare heller precis.. Känner mig stressad. Har jobbat sen sex i morse och nu vill jag hinna sova en stund innan jag måste åka in till stan kl.16.00 för att ha körlektion, och efter det hinner jag knappt hem igen innan jag ska träffa tjejerna i stan för en "sista måltid" med Emmie som åker till London på lördag. Men trots detta ska jag nu göra ett försök till att sammanfatta senaste dagarna.

I måndags förra veckan jobbade jag först och på kvällen träffade jag Joanna & Oskar. Vi åt på Koosan och sedan fikade vi på House of Bagels till stängningsdax.

Tisdagen förra veckan körde jag Halkan, vilket gick hur bra som helst och jag känner att jag närmar mig körkortet :)

Onsdagen var det jobb som gällde och sedan körlektion på eftermiddagen. Kvällen tillbringades hemma hos Angelica tillsammans med henne, Sofia & Johanna med hämtmat, tjejsnack och slappt Tvtittande.

Torsdag jobbade jag typ tolv timmar sen låg jag utmattad i soffan tills Oskar, Joanna & Dreé kom hem med nybakade kärleksmums och vi låg i min säng och kollade på Idol, hade lite brottningsmatch och var allmänt taskiga mot varandra som vanligt tills jag slängde ut dom eftersom jag ville ha min skönhetssömn ;)

Fredagen var det jobb och sen middag med familjen innan förfest hos Amanda Oxwall och sen utgång på Class. Första gången sen innan sommaren. Jätte mycket folk, men kul vart det! :)

Lördagen var statusen SUUUUPER TRÖÖÖÖTT. Gick upp sent, var hos Werner en stund och kollade på när folk spelade TVspel, på kvällen var det slappt med godis och film.

Söndagen
började tidigt med jobb, sen hem till Werner för att kolla på mer Tvspelande samt höra om lördagens bravader, sen kolla på film och hjälpa Simon packa inför lumpen.. Senare mötte jag upp Johanna för att köpa godis och sen åka hem till henne och kolla på en film som jag så gott som sov mig igenom..

Igår jobbade jag en massa timmar och efter det försökte jag få klart mitt studentalbum jag håller på att göra, med en massa bilder från studenttiderna. Men mitt i alltihopa tog limmet slut så sen gick jag och la mig tidigt och fick min efterlängtade sömn.

Idag har jag jobbat och nu väntar som ovan skrivit körlektion & resturangbesök! :)

(Bild från fredagen på mig och Angelica G)


geek

Gårdagen bestod av jobb, kalas för morfar, träffa lumpenkillarna + hence & hannes hos werner, förfest hos John, hem o sova - Idag jobb, lunch på Nostalgia med Mange, Skoogh och Pudde och sedan shopping av skor och klocka, visning av Puddes lägenhet (har nu fått se en riktig ungkarlslya!) sen till Floravägen för att se Freaks&Geeks. Simon gick precis över till Gussi, jag tänkte sova en stund men det går inget vidare.. Får kanske ta och pallra mig över för en kopp kaffe jag också. Kvällens status: Slapp filmkväll. Lovar bättre uppdatering av bloggen i veckan ;)

09.29

I morse var det segt att ta sig upp ur sängen, men nu är det gjort och jag sitter och äter på två fransbrödmackor samtidigt som jag försöker sminka mig (och skriva detta inlägg!) 10.23 ska jag och Emmie ta tåget till Malmö för att inhandla en ny höstgarderob, vilket verkligen kan behövas om man kollar ut på vädret idag.

Det blev ingen bio igår, istället blev det gamla vanliga hederliga House of Bagels tillsammans med Johanna & Anthon och senare Bolte, Lindskoug och Hence. Jag borde tröttna men det är skönt att bara sitta där och dricka te & snacka, dessutom är där alltid folk man känner.

Nej, nu borde jag verkligen ta mig i kragen och koncentrera mig lite mer på maten, ska strax ta bussen! Hej så länge! ♥

Igår var en sådan dag då jag tänkte väldigt mycket tillbaka på det som varit, och just kvällen då denna bild är tagen är en sådan kväll som jag skulle vilja vara tillbaka i... Saknar klassen som fasiken!


Mitten på veckan

Mycket jobb som står på schemat just nu men lite annat hinner man med.. Igår var jag i Lund och åt med lumpenkillen, åt på en resturang som hette V.E.S.P.A som hade riktigt goda pizzor och efteråt gick vi en liten promenad på Lunds gator och sedan blev det fika på Espresso House. Var tråkigt nog tvungen att åka hem redan 21.42 med tanke på att jag skulle ha frukost på krogen tidigt imorse. Skönt att dagen på jobbet har gått snabbt i alla fall, åtta timmar bara flög iväg...typ iaf :p Ikväll blir det nog bio.. jag hoppas på Beck men tydligen har Johanna överlåtit filmvalet till Bolte så det återstår väl att se vad det blir för något ;)

Imorgon är jag ledig och då blir det shoppingdag i Malmö med Emmie ♥


RSS 2.0