juppidupp

Redan lördagkväll nu. Tiden går så fruktansvärt snabbt! Igår hade jag en lugn kväll med kinamat, idoltittande (heja calle!) och film. Kom i säng i ganska lagom tid men tog ändå ut en sovmorgon imorse innan jobbet.

Ikväll blir det tjejmiddag hos Johanna, vi ska laga lite god mat och bara skvallra - det gillas!

Spaavdelningen på Hälsa&Helthet i onsdags


Veckans gång

Måndag: Jag, mamma och Lize tog en tripp till Ullared. Det är helt sjukt vilken uppståndelse det har fått sedan tvprogrammet. Men jag gillar det. Trots extremt skumma människor, billig shopping utan någon direkt kvalité så är det fruktansvärt roligt att bara gå där inne och plocka på sig en massa onödig skit. Haha. Dock kan man fynda! Och jag tror bestämt att jag gillar två klänningar på riktigt :) När jag kom hem senare på kvällen så träffa jag Sofia på Kebabcenter och sedan åkte vi hem till mig och kollade på just Ullared. Haha.

Tisdag: Började dagen med att åka in till körskolan och klara sluttestet! Wohoo, en körlektion till och sen får jag boka uppkörning/uppskrivning :) :) :) Jag hade även en lektion och sen åkte jag och tränade med Johanna, och efter det var hon, jag och Sofia ute, mycket trevligt!

Onsdag: Jag jobbade och sen åkte jag in till stan för en snabbrunda då jag hann inhandla ett par skinnhandskar och en klänning. Sen var jag och Johanna o lyxade till det på Hälsa&Helhet, först var vi på spaavdelningen med pool&bastu badande och sedan fick vi massage. Jag gjorde en chokladmassage som var helt sjukt fruktansvärt najs. Hade jag varit gjord av pengar hade jag gjort det oftare! Får väl tacka snurrisarna för denna gången, fick nämligen massagen i födelsedagspresent av dem när jag fyllde 18 ;) och det ville Hence, Bolte och Lindskoug gärna påpeka igår när vi sedan såg på film med dem på kvällen.

Bilder kommer..




No pics yet

Denna helgen har det inte blivit mycket bloggande, vet inte riktigt vad jag ska skylla på varför.. Haha. I fredags vart jag i alla fall på en liten mindre tjejförfest hos Sofia, men en himlans rolig sådan - mycket skratt och dans! Vid tolv-halv ett åkte vi in till stan lite halvt på lyset allihopa (utom Johanna som var chafför) sen gick vi in på Class och dansade tills hungern sattes in och det blev en subway innan hemgång. Störde mig lite och var jobbig mot Simon innan vi somnade, ibland är det jobbigt att vara nykter. höhö* Fredagskvällen var i alla fall så bra den kunde bli!

Lördagen började med att jag vaknar vid tolv-tiden av att Simons kompisar ringer och efterlyser honom. Vi går upp och han åker till Målen för att tillbringa dagen och natten i Villes stuga tillsammans med boysen. Jag och mamma åker ut till Onoff för att äntligen fixa min kamera. Det visar sig att eftersom jag har en försäkring så får jag en ny kamera :) En nyare. Vart rätt najs. Dock kan jag inte hämta den förrän i veckan, så det ska jag göra. På vägen hem från stan handlade jag med mig Mc Donalds som jag sedan satt och fräkte i mig framför The Hills, sen sov jag ett par timmar och på kvällen blev det återigen en tjejkväll men denna gång hemma hos Sara. Hon, jag, Johanna och Sofie mycket trevligt denna kväll med. Fast något lugnare.. Kollade på gamla bilder, spelade spel och åt godis.

Idag har jag jobbat och nu väntar jag bara på att Simon ska höra av sig så att jag kan få träffa honom något innan han åker tillbaka till lumpen ikväll. Tjohej ♥


Ps. Nämnde jag att jag var på New Moon premiären i torsdags? Det var awesome! ;)

Lillördag och trött

Igår bjöds det på fika på House of Bagels med Sofia och Johanna. Där såg vi tydligen Jackie från Paradise också, joho, hon satt och pimpla vin med röda läppar och vart ganska högljudd. Jag kände dock inte igen henne, men Johanna som är en riktig Tvnörd såg det såklart direkt ;) Senare kom grabbarna också inom och vi gick till Hemmakväll och hyrde film som vi sedan såg i Hences lya. Johanna skjutsade hem mig strax innan tolv och imorse var jag pitt-trött. Jag har därför bestämt mig för en lugn kväll ikväll med läggdags tidigt. Är dock redan rastlös (fast jag kom hem för tjugo minuter sedan) och Johanna vill att jag kommer in till stan för fika med henne och Caroline. Får se om jag klarar att stå emot, tur att det är så omständigt utan körkort. haha. Idag klarade jag dessutom repetionerna två gånger, så nu är jag klar med den delen. Bara slutprov, dina svåraste frågor, osedda frågor.... osv kvar. Fy fan. Tack gode gud när det är gjort!

So long!


dagendagen

Idag har jag jobbat, varit på körskolan och fortfarande inte klarat av repetioner och det stör ihjäl mig, varit på friskis och tränat! Nu blir det fika i staden, tjohej ♥


Tjaaabbbaaa.. bild från innan balen i somras

happy happy

Får väl ta och uppdatera nu, har ju trots allt inte skrivit något inlägg sen förra söndagen. Har haft en riktigt bra vecka, en stressig men bra. Simon har varit hemma, vilket har varit helt underbart, samtidigt som jag knappt haft riktigt tid för det eftersom det har varit mycket jobb. Därför har det blivit mycket lugna kvällar, har varit lite shopping på stan, filmer, lan hos Hence, vaccinationer,  "morgonpromenad" o skräckfilm, resturangbesök x 2 och sen kom helgen. Fredagen spenderades hos Werner ett gäng, slappade och kollade på film (jag sov mest) och lördagen var det också hos Werner, ärtsoppefest! En riktig korvfest med mig som ensam tjej och tio killar. Sen kom dock Johanna och ännu senare Sofia till räddning ;) En annan klan med brudar var också inne ett tag innan hälften av killarna hos Werner var över på "fjortisfest" på andra sidan gatan! Haha. Men det var en bra helg som sagt. Igår jobbade jag, umgicks med Simon och sen hade jag och Sofia tjejkväll med en massa snack och Heartbreak Hotel på TV :)

Nu ska jag strax träffa Johanna för fika på hennes kaka.. Konditorn som sagt var. Får se om Hence också följer med o Sofia :) Hej så länge! ♥


Sara vill att jag åker med henne på skidresa och jag är riktigt sugen! Men hur fasiken skulle det se ut med oss två på semester tillsammans?! ;)

Söndag

(Bild från förfest igår)

 

 

Söndagsöndagsöndag..MÅNDAGMÅNDAGMÅNDAG, ledig imorgon jappyes. Imorse var det inte så farligt tungt att gå upp trots allt, kanske berodde det på att det blev en relativt tidig kväll igår ändå eftersom det aldrig blev någon utgång.

 

Kvällen börjades med att Johanna kom hit och spelade hennes favoritlåt på repeat om och om igen 11208402374 gånger, sedan åkte vi till Hammar och tog bussen till stan för att vänta på Jenny, köpte is på Bk (?), gick till Egna hem och Felicia för en mindre men väldigt trevlig tjejförfest. Taggade på att gå ut åker jag, Jenny och Johanna taxi till T-baren där vi ser en låååång kö och en massa människor som lämnar stället, får tag i ett par killar som säger att de inte släpper in 90:or där ikväll ,vi tänker att det är för att de va killar som de inte kom in o är på väg att ställa oss i kön. Då kommer Frida Björk förbi och hon o hennes vän har blivit nekade i dörren så vi struntar i det och drar bort mot Class istället. Dock har jag redan då bestämt mig för att åka hem istället, känns olönt att gå ut när det inte blir Teaterbaren.. Möter upp Simon vi tillsammans med Johanna köper korv i bröd och åker hem. Får senare reda på att Felicia & co kommit in utan problem trots att de inte är 89:or! STÖRIGT ATT VI INTE GICK IN! Och vad vill vakterna med att släppa in vissa men inte andra... riktigt tråkigt slut på en kväll, samtidigt som jag är glad att kom hem tidigare så jag fick lite fler timmars sömn.

 

Ikväll ska jag ut och äta med Oskar och Felicia, sen ska vi se på bio och fira att Oskar fyllde 20år i somras. haha. Jag och Felicia vart lite sega med att ge vår present med ikväll blir den av!

 

 


Fredags mys!

FREDAG! Äntligen. Efter en hektisk dag sitter jag här med datan i knäet och fötterna i ett hett fotbad. Å kvällen kommer fortsätta i samma lugna tempo. Simon kommer hem idag och i vanlig ordning blir det middag på Flora vägen och sen tänkte vi se en bio, dock är det inga sevärda filmer som går vad jag kunde se när jag var inne och kollade på sf:s hemsida nyss. Men vi får väl se om kvällen erbjuder något annat, annars blir det nog filmkväll hemma istället. Jag kan inte komma försent i säng ikväll känner jag med tanke på jobb tidigt imorgon och sen utgång på kvällen och sen upp sju på söndag morgon för ytterligare en arbetsdag. Puuh! Hårt liv jag lever ;) Hur som helst fast det är mycket jobb just nu så är Simon hemma hela nio dagar från lumpen f r o m ikväll, så jag bryr mig faktiskt inte. Nästa vecka kommer bli bra ändå :)

En annan dag som var bra va gårdagen (eller i alla fall kvällen!) Åt, hade djupa diskussioner och såg på film med Johanna, Sofia, Hence och Lindskoug. Allihopa är för jäkla fina och så sällan som sådana kvällar kommer nu upplevs dem himla skojiga. Tillbringade kvällen på krogen, först åt vi och sen satt vi i sällskapsrummet och såg på film o krängde godis :)


Halloween


(Bilder lånade av Emmie&Johanna)

Halloween


(Bilder lånade av Emmie&Johanna)

Kort historia om senaste dagarna

Torsdag - filmmys hos Gussi
Fredag - "Utflykt" till Wä och lunch på Sandhems med Sofia, Simon och Bossy + en runda på stan, stor familjemiddag hos Skooghs och en tripp till urartad fest i Åhus.
Lördag - Jobb, hallooweenförfest hos Emmie sen Class, vilket jag o Johanna hoppade . Istället SvenssonSvensson och sängen.
Söndag - Sovmorgon. Frukost på Kebabcenter. Pirates 3. Tacos. Nu - Morden i Midsomer.

RSS 2.0