we like to party

Nu sitter jag här, nyduschad och cptrött men ut ska jag ikväll! Så det så! Igår/natt hade jag föräldrafritt eftersom mamma och pappa var på konsert i Malmö så passade på att ha lite grill och vin- kväll. Väldans mysigt och skönt. Babade mitt första dopp i Råbelöfssjön för i år. Jätte kallt, men uppfriskande ;)  Idag har jag bara slappat med Sofia, legat ute i solen och stekt och sett Hitch. Linn ska fira sina 20 år på Class ikväll, så vi är bjudna dit på förfest men innan dess ska jag förfesta lite hos Andrea.

Tråkigt nog har Lize tagit med min kamera till Siesta så har inte kunnat ta några bilder.. hittar jag hennes ska jag ta med den ikväll. Här kommer lite från Magaluf i alla fall, finns en himla massa bilder men bloggen är så seg på att ladda upp så detta får bli en litet smakprov ;)


Hemma

Nu är jag hemma från Magaluf. Eller egentligen har jag varit hemma sen tidigt igår morse men har inte haft tid att sätta mig ner framför datan förrän nu. I alla fall så vart resan himla lyckad! Precis vad vi behövde innan studenten! Nu är jag taggad till max! Igår drogs jag med på grill/förfest hos Hedda, vilket var roligt tills det var mindre roligt om man säger så... struntade i alla fall i utgången och idag har jag inte rört ett finger ungefär. Ikväll blir det snart mat på krogen och sen plugg inför det sista vi har i skolan - 2 redovisninga imorgon - SEN ÄR DET ÖVER!!!!! YÄS!


(Johanna, Emma, jag & Alec och Helle tar fotot - En veckas semester med tjejerna kunde inte varit bättre)


Nu åker vi

Godkväll! Kom precis hem till Johanna från Sofia, om bara några timmar drar vi till magaluf en vecka. Håll stämningarna här hemma nu!



(hotellet vi ska bo på - Saga Nova)

Nu gör jag det igen

Jag är nog sämst på att planera.. Jaja, skjuter vi upp filosofiarbetet till imorgon! När allt skolarbete är över kommer jag vara mer än glad!


bara att bita ihop

Igår tillbringade jag kvällen hemma hos Guzzi med han, Skoogh och Hence. Vi åt kebab och satt ute på hans altan största delen av kvällen tills vi blev inbjudna på tjejförfest hos hans hyresgäst. En väldigt onväntad kväll men himla trevlig! Idag var det ganska kämpigt att komma upp och jobba och nu efter att ha spelat match är jag helt död.. och jag ska sätta mig och göra filosofiarbete samt arbete i affärsjuridiken - Härligt!

inte lång tid kvar

Börjar inte jobba förrän 13.00 nu... precis när jag klätt på mig och var på väg utstressande till cykeln.. självklart ringer pappa då och säger att jag inte behövs förrän en timme senare. Men då hinner jag ju slänga in en liten vink att det bara är 3 dagar kvar till jag och mina babes åker till Magaluf, känn er avundsjuka!


Första kvällen i Sunny Beach förra sommaren...

Igår hade ...

Igår hade jag en supermysig kväll tillsammans med Sofia och Emma då vi åt grillbuffé och sen inlines från Österslöv till stan. Där träffade vi Simon och hyrde film sen tog vi bussen till Sofia.. Filmen som vi såg (kommer inte ihåg vad den hette) var väldigt mycket under förväntan i alla fall, man hörde Skoogh sucka ett antal gånger under filmens gång.. Senare på kvällen kom Johanna efter att hon jobbat klart. Blev en ganska tidig kväll, vilket behövdes. Ikväll vet jag dock inte vad jag ska göra riktigt, men nu ska jag strax jobba lite.

 


Kvällens mysigaste: Åka inlines längs med sjön...
Kvällens roligaste: När Emma trillar i slow motion...
Kvällens sötaste: Sofia som kravlar sig över järnvägsspåret...
Kvällens sämsta: Filmen...

som det blir ibland....

Klart att jag åkte in till stan och träffade Johanna & Sofia istället för att plugga igår.. satte oss på House of Bagels uteservering och snacka skit sen tog vi en runda upp inom Dexter med innan vi åkte hem igen. Däckade så fort jag la mig på sängen... alltså blev det plugg imorse. En timme innan skolan satt jag och matade. Provet gick helt okej efter hur lite tid jag lagt ner på det tror jag ;) Efter skolan la jag och Emma oss i Tivoliparken och solade, himla trevligt. Sen tog jag en fika med Adam och snackade ut lite.. kändes väldigt skönt. Ikväll ska jag äta på krogen med Emmsan och Sofia och sen blir det inlines (hör och häpna!) till Öllsjö från Österslöv, hyrfilm & godis! Riktigt fint!



Skönt med en slapp kväll.. denna bilden bär jag den fulaste midsommarkrans jag någonsin sett på ;)

VILL INTE PLUGGA


Nu lägger jag av utan att egentligen ha börjat.. ska gå ut en runda för att bli klarare i huvudet.. sen kör vi igen!

bra start

Började dagen med att äta frukost tillsammans med Magaluf tjejerna. Skulle prata om resan men blev mest en massa annat skvalller så det vart väldigt trevligt ändå och de har en himla god frukost på Kaffe & sånt. Vid halv tio fick jag, Johanna och Emma bege oss till vår lektion, Marknadsföring.. Där var det slappt som vanligt.. Efter lektionen satte jag mig i Bibblan och skulle plugga lite Internationell Ekonomi. Så fruktansvärt tråkigt men jag lyckades ta mig igenom alla sidor..får fortsätta med det senare för kan inte ett dugg. Kim skjutsade i alla fall hem mig från stan för 1,5 timme sedan och nu har jag precis ätit.. Om jag orkar plugga nu ska jag och Johanna åka inlines ikväll (på riktigt) och kanske inom Guzzi en stund. Ska tjata på Johanna att hon pluggar nu, för hon är alltid så seg på att starta  ;) Tack och hej så länge!


(Bild från Karpathos i somras)

najsbajs

Fullspäckad dag och gjort en massa men inte fått något gjort, förstår ni? Kom precis hem från vad som skulle vara en inlinestur med Johanna men som istället blev en sittandes kväll i Werners trädgård. Oj, vad vi hänger mycket på Egna hem nu ;)

Ledig tisdag

Godmorgon! Är ledig från skolan idag och sitter just nu och äter frukost.. Idag blir det till att plugga - filosofiarbete, affärjuridikarbete och inför internationellekonomi provet. Känns som om jag har en himla bra dag framför mig, haha. Ikväll blir det fotboll i alla fall och kanske det blir något annat påhitt också ;)

Igår åkte jag inlines från Balsby till stan tillsammans med Johanna, Emma, Sofia och Helle. Sen köpte vi varsin glass på konsum och åkte hem till Hence och kollade på film. Sjukt najs med inlines, ska fråga om inte Jessica vill åka det till träningen ikväll :) Nu ska jag fortsätta med frukosten, hörs senare! ♥


Monday



Det blev ingen grillning igår. Istället träffade jag Sofia också åt vi på BK och cyklade sen till Egna hem och kollade på film hos Hence.

Måndag idag. Känns inte lika jobbigt att gå i skolan längre.. Idag hade vi en och en halv riktig lektion och sen åkte jag med Johanna till ÖB och sen åkte vi ner och satte oss med killarna på soltrappan. Sen hade jag och Sofia massagelektion och idag vart det spinning på Friskis. Dagen gick sjukt fort och jag har fått träning, jätte bra! :) Ikväll blir det möjligtvis glass i Åhus med tjejerna eller en film. Ledig imorgon i vilket fall, känns jäkligt bra! Tråkigt för att jag har mega mycket plugg denna veckan.... men sen åker vi till Magaluf! :)

sjukt onödigt


Bild från fredags

Är himlans väldans trött just nu. Har fått sms av Helle om grillning ikväll men frågan är om jag orkar.. ett jobbigt dilemma just nu. haha.. Funderar på vad jag ska göra annars. Det får nog bli lite grill och häng i tivoliparken ändå kanske,

jubb

Jösses vad jag jobbat snabbt. Städning och dukning klar redan.. Nu kan väl hotellgästerna äta klart frukosten så att jag kan ta undan och sen åka till Näääääsby....


jojo

En trevlig men slapp lördag är vad jag har haft och den var välbehövd. Jag, Johanna, Hence & Lindis har käkat pizza och degat oss framför OC i soffan större delen av den. Sen tog vi en liten roadtrip mot stan och sen skjutsade Johanna hem mig. Imorgon ska jag upp tidigt, ska typ börja jobba kl.07.00 och sen blir det match efter det och möjligtvis grillning framåt kvällen. Lika bra att försöka sova nu med andra ord, lite jobbigt att min syster har en massa högljudda kompisar som dansar där uppe till urkass musik.. men men .. man ska inte klaga ;)

Vi har haft all rätt att vara sletna idag

nu så

Som Emma skrev ; "Tyckte du skrev att du lovade att skriva igår? Två bloggfria dagar är illa Mie!!! ;)" och ja , det är jäkligt illa. Ska i alla fall ta och berätta vad jag har sysslat med dessa dagar. I onsdags provade jag som sagt kläder inför studenten med mina babes och de kommer, som jag redan visste, vara galet snygga både studentdagen och på balen! :) Senare på kvällen åkte vi in till stan och centralskolan för att spela basket med killarna i klassen, sen en tripp för nattmat på Max och sen sov jag hos Johanna. Skolan på torsdag och sen träff hos Andrea för att göra klart årsredovisningen i UF (galet jobbigt!) Sen kollade jag på Entourage på kvällen.. Fredag blev det skola ett par timmar, sen shopping med Sofia och senare en tripp till sjukhuset med PG och Johanna för att se när han tog bort gipset.. sen åkte jag hem och fixade till mig, sen till Johanna och åt och sen till Mange i Åhus på förfest. Vi gick sedan ut på Class men där vart inget vidare så jag och Johanna gick ganska tidigt och åkte hem till Werner och satt i lyan.. tills vi kom på att vi inte kunde komma hem, då var Hence snäll och lät oss sova i hans "länga". En lyckad kväll trots allt! Haha.. Nu ska jag mest slappa och kanske slänga upp lite bilder på bilddagboken, har varit ett tag sedan nu.


kommer skriva imorgon (idag) lovar...

Det blev visst en bloggfri dag.. inte planerad dock!

hearts

Ikväll kommer mina tjejer hit för att prova bal- och studentklänningar tillsammans. Oj,  vad kul det ska bli att se deras och att få lite smakråd angående min eventuella studentklänning :)


VALBORG PÅ STURKÖ



Grattis till min älsklings Sofia

Idag har det varit Sofias dag och vi har varit hemma hos henne och ätit, mysigt, spelat basket och kollat på Twilight. Mycket lyckad kväll med andra ord! Sofia fick en guldfisk av oss som heter Shloffi och vid middagen diskuterade vi deklartioner. haha... va tvungen att få med det.


grillkväll hos simon


tiden går snabbt när man har roligt

Ojdå. Nu har det visst gått ett par dagar utan att jag uppdaterat här.. Jag jobbar just nu ,men senare idag kommer bilder och summering av valborg ;) Annars har det varit en lugn helg. I fredags när jag kommit hem från Sturkö var jag på kalas och senare på kvällen träffade jag Johanna också gick vi till Hence och kollade på film med han, Lindskoug, Skoogh och Hannes. Såg ett väldigt bra film Taken som handlar om två tjejer som blir kidnappade i paris för att ingå i kvinnohandel. Johanna missade dock filmen då hon sov hela kvällen ;p Lördagen började med fotboll i Lund, vilket tog hela dagen också förlorar vi 1-0! Orka åka så långt för att förlora. Det var riktigt segt... Hann knappt mer än hem förrän Simon smsar och bjuder på grillkväll hos honom, jag och Johanna sticker dit och där väntar snurre-killarna och sen är det allmänt slappt hela kvällen. Vi hinner även med en sväng hem till Andrea som hade förfest och där folk var goá och glada. Vi gjorde även en massa bus igår jag och Johanna - körde runt i stan och viftade på folk med en grå korv, snokade på Skooghs data, terrade honom på sms innan läggdags, och annat barnsligt kul. Idag har jag haft frukosten på krogen. Har sovit tre timmar i natt och är mega förkyld, längtar till klockan blir två sen ska jag hem till Adam ♥

:)

Oj, vad valborg var lyckat! Berättar allt när jag kommer hem. Nu ska jag på min kusin Timothys kalas...


RSS 2.0