resfeber

Allt väskor är packade. Det tog mig en dag men nu är det klart. Resan börjar närma sig med stormsteg och trots att jag kommer sakna min älskade här hemma och att min bästa vän ska flytta till England bara en vecka efter att vi kommer hem, så kan ingenting ändra på att detta kommer bli en fantastisk resa som kommer skapa en massa minnen. Följ den genom vår gemensamma resdagbok (alias:miemiemie) så får bloggen vila en månad.

Puss på er fina läsare! ♥



johan bolte 20 år


Ljuvlig middag i lördags alá Mie & Simon


Räkor, avokado, tomat och mossarella


Rökt makrillfilé, kulpotatis uppblandat med cocktailtomater, lök, spenatblad och ruccola, rostad parmaskinka och en limesås med äppelbitar.


Gino bestående av banan, kiwi, äppel, päron, hallon och inlagd mango täckt med vit choklad och färsk riven kokos.

Look 19/2


Fredag

Jobbat hela veckan lång.. Men idag är jag ledig och nu blir det inte jobb på en månad för min del, Thailand på tisdag :)

Imorse vaknade jag ovanligt tidigt för att vara ledig (07.50) och speciellt oroväckande var det att jag faktiskt gick upp ganska snabbt därefter med tanke på allt vinpimplande det blev igår på Kajsas avskedsmiddag. Men väl uppe kollade jag ut för att se om det fanns någon bil hemma, vilket det inte gjorde bortsett från kakelgubbens bil som är och gör vid vårt badrum. Så jag klädde ner mig och promenerade ner till krogen för att låna pappas bil för att åka in till stan. När jag väl var där, fanns inte pappa här? Det visade sig att han var hemma trots allt och jag hade missat bilden - det är endast jag som är kapabel till att göra det! Så nu sitter jag här och väntar på att han ska komma... Kul när man väl tänkt att man ska hinna med lite saker under dagen. Tack för att här finns frukostbuffé i alla fall!


ett hjärtans dag

Ligger fortfarande i sängen och degar mig.. Väntar på att Simon ska komma hem från affären och vad jag tror bjuda mig på min favoritfrukost - våfflor :)

Idag fyller min bästaste vännina tjugo år och detta firade vi igår hemma hos henne med släkt och vänner, samt en efterdrink på Taste. Himla rolig kväll! Släkt&vänner festerna är de bästa!

Idag är det förövrig Alla ♥-ans dag och förutom att blir bjuden på våffelfrukost samt äta på La cusina har vi inte mycket planerat (vad jag vet i alla fall?) så om det inte dyker upp något kanske det blir bowling för Johannas skull, eftersom hon fylller år och vill det så gärna.

Nu ska jag se ett avsnitt av family guy! Hej så länge!

Mie ♥

idag tar vi det lugnt

Igår var jag och Johanna på badhuset o simmade. Himla skönt egentligen, med bastubad efteråt! :) Senare var vi hemma hos Sofia och såg den nyaste Beck-filmen. Ingen höjdare om du frågar mig. Sen spela vi supermario och skrek som galningar på varandra allihopa, Johanna och Hence tar nog dock priset :p

Idag tog jag ut en sovmorgon, sen var jag ute och gick en runda i vintervädret och nu sitter jag och kränger chokladbollar. Ikväll blir det bio med Simon, Kajsa och Jacke. The Wolfman som har premiär idag.


I slutet på förra veckan

Torsdagen bestod av jobb följt av träning och sedan pizzakväll med Sofia & Hence.

Fredagen var det också jobb några timmar innan jag och Kajsa åkte till Lund för att hämta hem våra lumpenkillar. På kvällen åt jag och Simon middag med hans familj, gick ut med Winston, krängde 2kg godis från hemmakväll och somnade till film. Vi vaknade typ 12 timmar senare också kom Gustav, Werner o Hence och vi åkte till biltema. Besökte även lite snabbt den nya godisbutiken på långebro, med en massa olika godissorter. På kvällen hämtade jag upp Sofia också gick vi till T-baren för förfest för att sedan fortsätta festa där då de hade öppet. Mindre kul var att Simon inte kom in på sitt värnpliktsleg då det tydligen inte gäller som giltlig legimitation på teatern och puckohuvet inte hade med sitt vanliga id... vi fick därför traska hemåt vid två-tiden. Åt pölse i korvlådan på stora torg (ovanlig nattamat, men gott som tusan egentligen) När vi kommer hem till Simon möts vi av Gussi och Eriks vänner.

Igår, söndag , tog vi ut en lååång sovmorgon innan vi gick och köpte brakfrukost och kollade på tredje filmen av Sagan om Ringen (har glömt vad den heter). Efter kvällsmaten åkte vi till Sofia och spelade Besserwisser med en massa besserwissar, haha, riktigt roligt spel faktiskt! Trots att jag och min man kom i bråk som vanligt ;)

Idag gick vi upp tidigt eftersom Simon skulle tillbaka till lumpen. Jag hade därför igår varit hemma och packat ihop mina jobbgrejor men vad hjälper det att planera när man heter Mie och ändå glömmer nycklarna... Så kvart i sex i morse stod jag hemma och plingade på dörren (min telefon var naturligtvis urladdad och död) efter att äntligen ha kommit in tog jag det jag glömt, bland annat nyckar och åkte till jobbet. Efter jobb blev det en promenad med Johanna i Hammar :)

Bild från i lördags

 

Mie






Min dag i punktform

Jobb 08.00 - 11.30
Promenad i snön
Lunch med Lize och Elin
Snabb runda i stan
Mathandling x2 (eftersom jag & Lize är helt makalösa -menat efterblivna- som pappa lite finare uttryckte det då vi glömde köpa köttfärs till ikväll första gången vi handlade)


Eftersom Sofia inte har föräldrar som lagar mat till henne denna veckan och det därför kommer bli mycket av hennes favoritmat - BK - bjöd jag hem henne på middag här ikväll så att hon slipper rulla fram i Thailand sen. haha! Därför ska vi även träna efter maten ;) Exercise ska ju ha Tv i springmaskinerna så det ska bli intressant att testa på. Utvärdering kommer efter träningen!


Dessa två bikini till Thailand hittade jag i brevlådan idag :)

dagens bästa

Idag är det exakt 3 veckor tills Thailand!

(btw har vi en till resenär om bokat in sig, välkommen johan bolte)


Sophies avskedsförfest



RSS 2.0