Onsdagens utekväll

I onsdags hade Emma förfest och sedan var det utgång - Class. Det var en superkväll!



Emma var glá i boet ;)


Kajsa & Sofia var söta som socker


Dexan är crazy as always


Dansadansa!?!


Det var en mycket rolig stund här!


Myshörnan!


LovelyLovely!

Sista bilden tagen för kvällen!

Göteborg

Jag hade det "gött mos" i göteborg. Jag och Adam strosade runt på stan båda dagarna och förutom att jag är X antal kronor fattigare, hade vi två riktigt mysiga dagar :) Göteborg är mysigt! Och vädret var riktigt bra, det regnade inte på kusten! ;p Däremot regnar det idag, och har gjort hela dagen. Det till och med snöade i eftermiddags. Helt sjukt. Vaknade upp hos Emma, och där har hon, jag, Emmie och Johanna spenderat hela dagen. Lagat spagetti och (grädd?!)- köttfärssås, frödlunds kladdkaka och glass. Skulle haft spa-dag idag, men vem orkar? Gårkväll var sjukt lyckad, berättar om den senare! Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det soffan med en bra film. Puss&kram ♥





Göteborg. Nästa.

Vilket dilemma jag har haft idag. Adam vill nämligen att jag ska följa med han imorgon till hans bror i Göteborg och vara där tills torsdag, samtidigt har jag en rad planer med mina kompisar onsdag&torsdag. Pojkvän eller vänner? Ibland har man tur, och nyss hade jag verkligen det! Adam lät sig övertalas att vi åker imorgon till onsdag, vilket innebär att jag inte missar min utekväll med tjejerna, övernattning hos Emma och spadag på torsdag :) Det enda som suger är att jag antagligen kommer missa Kajsas brunch på onsdag och laserdome.. Är nämligen inte i stan förrän klockan 20.00 på onsdag.. om jag inte lyckas övertala Adam att vi ska ta tåget till krsd redan kl.06.30 på onsdag, då hinner jag allt :) Hoppas på det! Nu ska jag packa ihop lite nödvändiga kläder och annat till götet, och framförallt gräva så långt ner i plånboken jag kan komma efter pengar till shopping..


På tåget sist jag & Adam hade varit i Göteborg

Rolig lördag

Godmiddag! Just nu sitter jag på jobbet, ovanligt pigg eftersom vi fick en extra timme inatt :)
Igår var det mys&bus hos Andrea. Det bjöds på tacograttäng, spel och kvällens stora attraktion --> BILGÖMME! Leken går ut på att man kör runt i bilar (vi var 3 bilar) och den ena bilen gömmer sig någonstans i Kristianstad och skickar ett sms till de andra två bilarna ledtrådar som de sedan ska försöka lista ut för att hitta den gömda bilen. Sjukt roligt!

Här är några av de sms som skickades igår:

"Tänk på flytande gränser"  "Här är det sumpmark, här är det träsk, vi har kört förbi där man äter fläsk"
Gömmställe: Kristianstads lägsta punkt

"Du får stå för dina misstag"  "Är ni drop-in eller ni kommer på tid, vi är rädda om era (under)liv"
Gömmställe: Ungdomsmottagningen

"Squash, musik, polis potatisgris"  "Förkortning=men du suger"
Gömmställe: Nära sqaschhallen, magasinet, polishuset vid MDS skylt.

"Vi har tummen mitt i handen"  "Hammare, planka, spik - nyponsoppa med glassbit"
Gömmställe: Parkeringen på Ekströms bredvid ByggMAx


 www.miemiemie.bilddagboken.se


 


Kvällens meny





Förrätt:
Grillade jätteräkor i thaisås på spätt med bröd och lite sallad

                                Huvudrätt:
Kotlett, ugnstekt potatis och rotfrukter, stekta grönsaker och bearneisesås

Efterrätt: Marabou mjölkchoklad och fruktsallad


Hungrig

Ge mig mat nu. tack.


Mindre färgglad höstdag

Grått och muligt ute. Perfekt dag att göra "inomhus-saker". Jag sitter just nu med datan i knäet och bredvid mig en tallrik med frukt och vaniljyoghurt och tv:n visar satc.. Snart ska jag ta tag i att rensa i gaderoben efter kläder till imorgon, jag och mitt uf-företag ska stå på torget och sälja för att få in ett startkapital. Senare ikväll ska jag äta middag med mamma och sen ska jag ligga ihopkurad i soffan med Adam och kolla på mamma mia.



Denna filmen fick jag igår, någon som är avundsjuk? ;)

Mummi is home

Igår var det mys så klart och vi lyckades t o m lägga oss i tid så det var inte så segt att komma upp imorse.. Jag fick även köra lite bil igår, haha. Idag kom mamma hem från Afrika, oj vad efterlängtad hon var! Pappa skulle handla lite till maten ikväll på Willys och då passade jag på att springa in på skopunkten och där hittade jag ett par stövlar för 300 kronor, det kallar jag fynd! Nu väntar en organisation&ledarskap-uppgift och två i marknadsföring innan Adam kommer hit. Pussohej



Nu är det slut på hämtmat och försovningar

Onsdag

Slapp. Ont i huvudet. Slapp. Kanske jag får skylla mig själv för hur ont jag har i kroppen, efter att ha legat i soffan hela dagen. Eller nej, där ljög jag. Imorse (förmiddags) var jag faktiskt ute på en joggingrunda. Efter att ha bestämt mig för att inte gå till skolan idag eftersom vi bara skulle gå på en mässa på yllan och jag igår när jag började klockan 09.00, för att gå på föreläsningar som jag inte lärde mig något överhuvudtaget och där de inte tog närvaro, var på då jag egentligen började 13.40 tyckte jag inte det var mer än rätt att jag stannade hemma idag. Men eftersom jag alltid får skuldkänslor av att skolka från skolan, kände jag att jag skulle komprimissa det med något. En promenad som jag inte alls kände för - vilken ledde till att jag sprang rundan för att det skulle gå snabbare.. Dock var det väldigt skönt. 5 kilometer med endast spykänsla de sista 400 meterna för någon som inte joggat sedan innan sommaren kändes helt okej :)
Efter det har jag legat i soffan och kollat på satc, lyckades leta fram de få avsnitt som jag missat efter att ha kollat igenom hela boxen som jag fick i födelsedagspresent och efter att har kollat igenom alla bloggar jag kunnat komma på och besökt alla sidor jag någonsin varit medlem på är jag ganska uttråkad och tung i huvudet. Ska nog försöka sova en stund, för i natt kan det bli ont om sömn, mina kära flickor från klassen kommer nämligen hit och sist vi hade en "uppesittarkväll" på en onsdag övergick den till tidigt torsdagsmorgon innan vi somnade..



Det är värt att vara trött nästa dag

Helle&Angelicas Black'n white party


Var? Kristianstad if klubbstuga

Varför? För att fira Angelica 18 och helle 19 år

När?
11 oktbober, kl. 19.30

Desscode: Black&White

Bjöds på: Välkomstdrink, Smörgåstårta, kladdkaka, lakritsshot





3:3

 Det första 3:3 discot var 90-talet. Jag var Carrie i Sex And The City , precis i introt när hon har spetskjolen och det rosa linnet. Jag, Johanna, Emma gjorde oss i ordning hemma hos Johanna - de var Britney Spears och Pretty Woman - sen var det förfest hos Kajsa, och sen hölls 3:3 på Kuppa. Jag hade sjukt roligt, musiken var bäst! Längtar till nästa 3:3, som sägs vara temat "jorden runt" .

Under kvällen sågs Spice Girls, Beverly Hills, Bert, Sovjetunionensfall, en bebis, Stig Helmer från sällskapsresan och folk med allmänt fula 90-tals kläder.



Min födelsedagsfest

Den 16 september fyllde jag arton och helgen därefter firade jag det med en fest. Festen hade jag på krogen eftersom mamma och pappa tyckte att det var lättast. Temat var prinsar&prinsessor och alla hade varit sjukt kreativa och kommit på många olika sätt att klä sig. Jag hade en helt fantastisk kväll! Lize gick runt och fotade hela kvällen så jag har miljoner bilder men här är lite smakprov, och resten hittar ni på min bilddagbok .


Grand öppnar!

Grand är ett av de uteställena man går till på vintern om man vill dansa, självklart va jag och mina kompisar där öppningshelgen och helgen efter! :)







Kräftskivor

I början av september var det kräftskivor - En hos Andrea och en hos Andy. Sjukt trevliga båda två! Hemma hos Andrea var vi några färre, åt en god middag och massvis med kräftor :) Mycket mys och ett sjukt roligt moment då vi sminkade och klädde Robin till en tjej. Kräftskivan hos Andy var i en stuga vid havet, mer folk, lekar på stranden och dansdansdans :)

Andreas kräftisskiva (klicka på bilderna för att förstora)



Andys kräftisskiva


Min nya blogg

Välkomna till min nya blogg  miemiemie. Jag tyckte det var dags att byta blogg nu, eller egentligen hade jag bara viljat byta namn och design.. Det har inte varit mycket skrivande på min del de sista månaderna, jag har skyllt på tiden men egentligen var det att min blogg var så fruktansvärt tråkig att skriva i.. Jag har missat skriva om många roliga saker denna och förra månaden, så tänkte börja denna bloggen med att uppdatera om sept & okt- månad :)

RSS 2.0