En skymt av gårdagens foton


Fler bilder på www.miemiemie.bilddagboken.se


Nu äre helg!

Vilken bra dag! Strålande vårväder och topphumör! Idag började min dag med att jag praktiskt taget flyger upp ur sängen när väckarklockan ringer (förstår ni förvåningen klockan 07.00!!!!) Åkte med mamma in till stan kvart i åtta och träffade Johanna och Emma och sen övade vi lite inför redovisningen och sen kom våra gulliga vänner som ställde upp och gick modeller för oss och det var så satans kul och om man får skryta lite så sa läraren efteråt att vi inte kunde gjort något bättre, han hade inte ett endaste tips att ge ut till oss.. vi var fullärda! Haha. Gött som satan! Efter lektionen gick vi tjejer i stan lite och sen lunchade vi på Zekes och sen var det en sista lektion, affärsjuridik, innan vi slutade. Gick i stan en timme efter skolan och spendera lönen som kom idag, fick b la med mig lite sommarkläder hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag på födelsedagsförfest hos Jenny och sen Class, Ses där!


Höga jeans från Vero Moda, T-shirt från H&M, cardigan JC, Väska från Wedins och Converse

hej å hå nu ska jag gå

Johanna tyckte att fotbollen var så rolig så hon ska sluta på handbollen. haha. ärligt talat så sa hon faktiskt så.. Vi kom även fram till hur skönt det är att träna utomhus när man väl är igång. Inte samma andningssvårigheter och svettproblem som inomhus. Nu ska jag träna inför redovisningen imorgon. Kommer bli så jävla najs med modevisningen ;)


Inte för att jag föredrar vinter och kyla framför sommar och sol. Ge mig lite vår så kommer jag gå ut på långa promenader och joggningsturer (på morgonen) LOVAR! ;)

dripp dropp

Kul att jag har fått så mycket respons på klänningen jag ville sälja. Kanske borde skrivit högst betalande? ;) haha. I alla fall så är Johanna först på plats som får prova den och om hon inte behagar den får den gå vidare genom umgängskretsen ;)

Idag började dagen med ubildningsmässa på Yllan. Jag är något sjukt intresserad av en dansk design-skola som verkar himla bra och spännande. Va på den föreläsningen förra året också och jag blir mer och mer sugen på att söka dit. Den andra föreläsningen jag gick på var "studera i USA", vilket också verkar kul. Jag hade gärna levt ett "college-liv", det sägs vara som en helt annan värld. Så mina framtida studier kommer hållas på engelska oavsett vilket jag väljer. Kul. Jag som hatar att prata engelska ;p 
Efter mässan gick sju av oss tjejer och åt lunch på House of Bagels. Jag och Andrea gjorde en Gynning och delade på en sallad , haha. Efter lunch var det marknadsföringslektion. Jag, Johanna och Emma skrev klart vår redovisning inför imorgon. Den kommer bli riktigt bra. haha. Vi stannade även lite efter lektionen och fixade sen åkte jag hem i regnet. Kan man hata vädret mer en dag som denna ? Nu ska jag göra loggan till vårt påhittade klädmärke som vi ska ha på redovisningen imorgon, sen ikväll blir det fotbollsträning! (med johanna dessutom) ♥


Tråkig dag idag Jeanstajts från Bik Bok, topp från Top Shop och "kofta" från Indiska

100 dagar till studenten

Aha, nu var man övertalad att spela laserdome med killarna i klassen och Johanna. Jag som kände för att kura ner mig i sängen med en bra film. Men jag böjer mig alltid. Haha. Det blir nog rätt skoj ändå, blir t o m hämtad vid dörren så jag slipper anstränga mig för att komma in.. Gött. Nu ska jag bara skvätta lite vatten i ansiktet så jag piggnar till! Hörs senare ♥


Denna klänningen kom i min brevlåda idag (fast beige) och jag blev såklart jätte glad..men jag passade inte i den, så om det är någon som är intresserad av en sådan här klänning i strl S för 140:- så hör av er :)

Denna tyckte jag va cool


Fettokissen

Naaaajs att det varit så fint väder idag. Ett bevis på när vintern är som bäst! För en gångs skull längtade jag inte lika mycket till våren och sommaren idag. Man får sådan energi av sånt här väder. Jag valde idag att gå upp till bussen t ex, kändes riktigt skönt utan slask och snö. När jag nästan kommit upp vid vägen kom dock Malle och drog med mig in i bilen också åkte jag med henne till SkoDej innan hon skjutsade mig till stan. I stan lunchade jag sedan med Sofia på Nostalgia. På ungefär en halvtimme hann vi äta upp vår pasta och sedan vart det UF-lektion. Efter skolan gick jag en stund i stan, hann roffa åt mig ett par örhängen och en väst , kan visa de senare om så önskas ;) Sen träffade jag lilla fetto-kissen Adam.. haha.. han opererade sin mun igår , köttade ut någon tand som va ivägen för visdomständerna eller något... han är i alla fall jätte svullen och ser ut som en hamster. I alla fall så har jag haft en härlig dag. Hoppade över fotbollsträningen idag och ska stanna hemma och mysa med familjen.

Ni kan förresten läsa Adams nya blogg som han skapade sig idag.. om du gillar italiensk fotboll är den något för dig ;)adamtotti.blogg.se


Skinnjackan åkte på i det fina vädret

wohoo tisdag

Ibland kan man undra om jag har en kvinnas gener och kan göra två saker samtidigt. Nu te x försöker jag blogga i kombination till att äta frukost och det går inget vidare.. Jag är vrålhungrig och vill stoppa något i munnen hela tiden, samtidigt är jag väldigt sugen på att skriva en inlägg här i bloggen. Kanske finns det en manlig sida i mig? hrrmf. strunt samma , nu har jag skrivit lite så nu blir det frukost. haha.. vilket onödigt inlägg!


Dagens frulle

Första skoldagen avklarad

Slut på sportlovet. Början på skolan. Började min skoldag med lång dag från 8.45-16.00, men dagen gick snabbt ändå. Speciellt sista timmen då jag blev masserad av Sofia som hade sitt massageprov idag, en timmes helkropps -massage. Jag tackar jag! Det var så avslappnande att jag somnade. Jag som alltid skällt på Sofia för att hon brukar somna under mina massagestunder. Jaja, skönt vart det i alla fall!

Har även haft till kvalitétstid med min pappa idag. I natt sov vi tillsammans framför tv:n , jag i soffan och han i fåtöljen och efter skolan idag hämtade han upp mig och sedan lagade vi en gemensam festmåltid till familjen. Vi är ju lite udda på det viset i min familj, vi har "helg" på måndagar. Mina föräldrar jobbar ju nämligen på lördag och fredagskvällen så enda dagen vi är hela familjen samlad är just måndagen och då passar vi på att ha lördagsmys! haha. Nu ska jag gå och ta upp lite kanelbullar ut frysen för snart kommer Andrea och Johanna så vi kan skriva ett tal till Svenska C lektionen på onsdag -  härligt att börja första skoldagen med lite plugg ;)



Sitter man i bilen och har brist på annat att göra så..

oj oj oj oj....

 vad jag har jobbat idag! Från tio tills nu.. har varit som värsta träningspasset att vara i servisen idag. Men kul också! Hellre mycket folk än lite! Jag vet att det va något jag skulle göra när jag kom hem, men nu har jag glömt det. Är inte sånt jobbigt? När man vet att man tänker på en sak och sen glömmer man bort efter ett tag vad det va man tänkte. haha.. Det händer mig ganska ofta..

Igår va jag, Johanna och Emma hos Emmie och lagade middag och slappade. Passade även Emmies lillebror Malte som förövrigt blivit en riktig pratkvarn. haha.. Han skulle hela tiden synas och visa saker. Han vägrade sova när han skulle så det slutade med att han fick sitta uppe med oss i soffan enda tills det var dags för oss att åka hem. Men söt som en liten snuttedutte är han! hah. Spelade in en film på honom , kanske om jag lyckas lägger upp den senare här i bloggen. Nu ska jag sätta på te och ladda ner lite musik...



Myyysselliipyyss

Är fortfarande med Adam, har sett på OC en timme och nu ska vi kolla på fotboll.. brukar få turas om att välja vad vi ska titta på eftersom vi inte alls har samma smak. haha.. Igår åt vi gott och mös till let's dance och imorse sov vi länge och sen blev den scones och te till frukost. Funderar på om jag ska ta med Adam ut och gå en runda.. ser ut att vara sådant friskt promenadväder ;)

Ikväll blir det middag och melodifestivalen hos Emmie med de bästa :)



aj aj aj

Hade tid redan halv tre på vårdcentralen så hade inte tid med så mycket annat idag. Typiskt med sådana tider som 2-3 , hela dagen går för man hinner inte göra något innan och inget efter. I alla fall så har jag nu tagit min första "livmoderhalscancerspruta" och den gjorde svinont. typ. på mig. Syster min tyckte att det kittlades men jag led igenom hela min. Det roliga är att de säger att den första gör minst ont av de tre man ska ta. How funny. Jag tog även en försenad spruta med hepatit A B, så från vårdcentralen gick jag med plåster på båda armarna. Trevligt att vara helt stelförlamad hela helgen, haha. Ikväll blir det mys med Adam som jag önskade.. dock inte förrän lite senare eftersom han jobbar till sju, men ändå :) Ska bli väldans mysigt! Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, har ätit så mycket pannkakor och bullar precis så att jag mår illa.


Hemkommen från sjuksyster,

Vit helg

Idag njuter jag av att vara helt fri en fredag och med fri menar jag
utan någon fest. haha. Kan låta tråkigt, men senaste helgerna har det
varit alldeles för mycket. Sen får vi se om det blir att jag träffar
Adam ikväll eller hänger på Johanna, Julle o Alle och gör något.

Somnade tidigt igår efter träningen så idag är jag pigg och utvilad! :)
Ska försöka göra något "vettigt" nu på förmiddagen och klockan tre ska jag in till vårdcentralen och ta spruta mot livmodercancer. Jag är lite
rädd för sprutor, eller inte rädd men de är obehagliga. Men känns som
om denna sprutan är nödvändig..om den hjälper det vill säga. Men som
mamma säger, det är värt ett försök!
Bild från Babba & Alecs fest

Andra fotbollsträningen

Träna fotboll i snö.. känns jobbigt när man sitter i bilen på väg in, men skönt när man väl tränar och ännu mest skönt när man sitter hemma nyduschad efteråt med en kopp te och myser framför datan. Det enda som saknas just nu är Adam. Vi har verkligen inte fått någon tid för varandra detta lovet. Jag hoppas att han hoppar över utgång imorgon och stannar hemma och myser med mig. Jag ser verkligen fram emot en gammal hederlig laga -mat -och -se -en -bra- film- kväll med min älskling. Nu ska jag se en film ensam tror jag..haha.. hörs sen! ♥


Miss you

igår var det utekväll

Hade en trevlig dag i Malmö igår. Blev lagom mycket shopping och bilresan dit och hem gick faktiskt bra ;) haha. Johanna va inne och snurrade på någon gågata men det va faktiskt mer GPS-tantens fel än vårt.. Jag och Lize introducerade även Johanna till Jensen's underbara lunch, konstigt nog hade hon aldrig ätit där. Efter Malmö hann vi inte mycket mer än hem och sen skulle vi till Emmie på förfest och sedan blev det Class. Kvällen va jätte kul och jag & Johanna tog "taxi" till henne vid strax efter två och sen började vi kolla på "också kom Polly" somnade ganska snabbt, och idag har vi sett klart filmen och gjort ingenting annat typ. Är hemma nu och ska bara slappa lite innan jag ska laga mat till familjen och sen träna fotboll.



Lite av gårdagens bilder

Godafton

Fotbollen va kul! Ska träna igen på torsdag..sen får vi se hur det blir... Störigt att det är på Näsby bara, klart att det hängde en bil med idioter vid planen idag och skrek o hade sig.. jag blir så trött så sånt! Då är man glad att man inte går på Frökne längre ;)

Nu ska jag nog gå ner och se en film o försöka sova , ska upp tidigt imorgon för att åka till Malmö med Johanna och Lize.


Imorgon blir det shopping + fest, två av mina absoluta favoriter ;)

Mitt nya fynd!


Beställde hem denna klänning för Stylebystars i förrgår för endast 99:- (utan frakt) och idag damp den ner i brevlådan. Kan kanske användas på utgången imorgon?

Bra start på lovet

Igår blev det vinkväll hos Emmie. Ett härligt gäng tjejer + Mange & Marc, sjukt lyckad kväll. Det är dessa spontana påhitt som gör det, nu känner jag verkligen att det är lov. Gårdagen bjöd på mer än vin och mys, vi dansade som galningar och nattbadade i Emmies badrum. Sen sov vi alla över, utom boysen och Angelica. Imorse var man rätt mör dock, inte bakfull alltså utan bara slapp. Jag och Amy tog bussen in till stan medans de andra stannade kvar. Jag ville också stannat kvar och gått på stranden och allt sånt möjs men kände att jag va tvungen att åka hem. Måste börja plugga på körteorin, får inte låta mig själv eller mina kompisar "sacka ner" mig. Nu är jag hemma i alla fall och har precis avnjutit en lunch bestående av penne med Keldas tomatsås stekt korv och grönsaker , väldigt fancy. Nu hade jag velat få tummarna ur röven och satt mig med teorin, men det känns som att min kropp behöver vila. Sov i en soffa i natt med en filt och en kudde som var cirka tjugo centimeter på varje sida, också vaknade jag förkyld och jag som ska på min första fotbollsträning idag. Så därför tror jag att jag behöver vila mig en stund i min säng med en bra film... teorin får vänta tills senare ikväll eller kanske till på torsdag?  


så jävla härligt

Så mycket att göra, så lite tid

Har varit lite tomt med inlägg i bloggen under helgen, senast jag skrev (eller rättare sagt la in en bild på Johanna) var i fredags natt efter att jag kommit hem från Angelica. I lördags var det Alla-hjärtans-dag och detta firade jag och Adam genom att äta Lunch tillsammans istället för "den fina middagen på kvällen"  då vi istället gick på Johannas födelsedagsfest. Jag sov hos Adam på natten och hela söndagen jobbade jag. Var inte hemma förrän vid åtta-tiden och då var jag så trött så att jag inte orkade lyfta ett finger.

Idag har jag haft en hel lista med nyttiga saker att göra - jag skulle ut och gå på morgonen och få lite friskluft, sen skulle jag städa hela mitt rum som inte sett klokt ut de senaste veckorna, jag skulle plugga körkorts-teori och helst klara ett av testerna, äta middag med familjen, träna...osv. Jag har inte hunnit med längre än till att städa rummet, och det är inte ens klart ännu trots att jag ansträngt mig hela förmiddagen. Men jag har gjort andra insatser istället, t ex lagade jag frukost *frunch* till Lize och pappa imorse - pannkakor, äggröra, rostebröd ..alltihopa :) haha. Sen kommer jag precis hemifrån mataffären som tog ett par timmar för mig och pappsen. Ska städa klart rummet nu sen får vi se hur det blir det resterande saker ;)


Johannas fest med romantiskt tema. Amy, jag och Emma körde på romantiska rosor -min i håret ;)


 


Grattis min absoluta favorit -Johanna!


Nu är det lov!

Idag började jag dagen med att försova mig. Johanna väcker mig med ett sms och jag har cirka en halvtimme på mig att fixa mig innan det är dags att köra. Kul. Jag som verkligen älskar att stressa.. Förstår inte varför min väckarklocka inte ringer (eller stänger jag omedvetet av den?) detta är tredje dagen nu.. men jag hann i alla fall till föreläsningen på Österrängskolan. Måste säga att jag inte förstår hur man kan trivas i en skola som ser ut som en fabrik. Dessutom höll jag på att få svindel i aulan eftersom man sitter som i en stup och packade som sillar.. annat är fina Söderportgymnasiet.. Men jag antar att det är stämningen som gör det, och tråkigt nog saknar vår "snobb-skola" lite av den charmen ;) haha.

Efter föreläsningen var vi fria från skolan och kunde gå på lov - YES :) Ambitiösa som vi är tog vi oss ett Uf-möte hemma hos Andrea för att planera inför Malmömässan. Efter detta gick jag i stan med Angelica och Sofia. Handlade present till Johanna, Alla-hjärtans-dag gåva till Adam och en tischa till mig själv :) Nu ska jag ordna med lite hemligheter tills imorgon och sen ska jag hem till Angelica! :)


Tror jag ska ha på mig denna ikväll, H&M 98:-

Playing football?

Förra veckan ringde det en kille (man?) som ville att jag skulle börja spela fotboll i Näsby. De vill skapa ett damlag och försöker varva gamla spelare som jag till att börja. Jag tackade typ halft ja. Är inte hundra på att jag vill börja spela igen, tar så himla mycket tid.. men det verkade inte så seriöst med fem träningar i veckan sa han så om laget består av trevliga tjejer så är jag på! Så ikväll hämtar Malle upp mig och sen ska vi på möte hemma hos tränaren. Kan bli spännande.. synd att man har prov imorgon bara och känner sig för trött för att ta tag i det nu. Men får vila nu och när jag sedan kommer hem ikväll får vi hoppas att jag kvicknat till så att jag orkar plugga till filosofiprovet imorgon :)

Hade på mig mina nya armband idag :)

Feeling hot hot hot

Idag kom vi framåt i Uf ! En bra bit! Känns jäkligt skönt. Efter skolan gick jag i stan och letade förbryllat efter något att ha på mig på Johannas "hjärtefest" på lördag. Hittade en kjol , en klänning och ett linne men vet inte om något av det går att ha på lördag.. hrrmpf. Adam vill så gärna att jag ska matcha hans röda slips, men jag har varit inne på att ha rosa. haha. vilket i-landsproblem! Nu ska jag i alla fall snart kolla på Top model och äta lite godis. Har fått något fruktansvärt sockersug på senaste tiden, det där nyårslöften med att bara äta godsaker på helgen är ganska mycket ute ur bild ;p



På lördag ska det sjungas och dansas som aldrig förr Johanna!

Stressig Tisdag

Försovit mig, tills nu? Jag brukar alltid ställa klockan och gå upp tidigare på tisdagar så att jag får lite saker gjorda. Men idag ville tydligen kroppen bara ligga kvar och kurera sig i sängen hela dagen, jag har nämligen som alla andra redan varit - blivit förkyld. Hade för lite kläder på mig igår kväll när jag, Johanna och Hanna fikade på House of Bagels och sen satt vi ute på balkongen utan jackor. Ska ta en kopp te nu så att locket för halsen förhoppningsvis försvinner och sen in i duschen, bussen går om en timme.

Dagens enkla:


T-shirt Lindex, Jeans Fornarina, Sjal H&M, Kofta Jc

Massageprovet över

Idag skulle vi egentligen till Österrängskolan och lyssna på ett föredrag angående Uf men killen som skulle prata va sjuk så vi hade tre timmars rast idag istället. Jag, Sofia och Hanna passade då på att äta på Burger King (Sofias absoluta favoritställe) sen gick vi och mötte de andra tjejerna på Nostalgia där de fikade. Vi snackade lite om helgen och om Stockholmsresan som kanske blir av på sportlovet. Sedan vart det dags för massage för mig och Sofia.. eller för Sofia, det var mitt prov jag gav henne en timmes helkroppsmassage. Har dock ingen aning om hur det gick. Missade ett nackgrepp i slutet som läraren fick säga till om.. men det hade jag faktiskt aldrig lärt mig , men vi får se.. Nu är jag precis hemkommen från gymmet, ska äta sen duscha. Hej så länge ♥



Natttii

Ligger i sängen och kollar på OC samtidigt som jag gör en svenskauppgift tills imorgon, känns lagom kul vid den här tiden. Men innan idag har jag inte haft tid, jobbade till klockan 17.00 och sedan åkte jag bara hem och bytte kläder sen till Adam. Vi hade en mysig kväll, en sådan som vi inte haft på väldigt länge med tanke på alla hans träningar och mitt festande. haha, gud vad fel det lät. Men vi åt i alla fall kladdekaka, gick en långrunda, pratade om allt mellan himmel och jord och det kändes som riktigt "Mie-Adam kvalitets tid" :)

Igår hade vi det jäkligt roligt. Trots att jag egentligen kände mig ganska otaggad blir man alltid på gång när musiken väl kommer igång och det blir en så sjukt härlig stämning. Lite tråkigheter hände dock igår och saknade en viss person som inte riktigt kunde vara på sitt vanliga glada humör under kvällen.. Det blev en tidig kväll dock , vilket var skönt. Åkte med pappa hem när Lize blev hämtad och sen blev det statiol 24 och sen somnade jag gott bredvid Adam. Nu ska jag göra klart denna cp-uppgiften och sen blir det sova för mig, tidig morgon imorgon.. också massageprov. Önska mig lycka till!

Lugg

Gjorde en impulsgrej ikväll och klippte lugg. Känns jäkligt konstigt, men jag behövde en förnöjelse kände jag :) Haha. Nu får vi väl se hur jag trivs i det ikväll. Ska åka ner till krogen och käka nu, sen blir det förfest hos Dex!


Festmånaden!

Oj, vad stressigt det var igår.. Hann inte blogga på hela dagen. Men det var så att min älskling fyllde år och han hade förfest och jag var väldigt stressad till denna.. Det var i alla fall kul. Jäkligt kul att träffa lite nytt folk :) Efter förfesten tog vi taxi till Class och sen dansade vi tills vi var helt svettiga - bokstavligt talat - Johanna var så toppad igår så att det gick inte att få stopp på henne.. haha!

Ikväll blir det fest hos Alec och Babba. Jag har precis suttit och slagit in presenterna, är så glad att man fortfarande får göra det lite då och då trots att julen är över ;) Hoppas på en superkväll ikväll, och jag ska försöka att inte tänka på att jag ska jobba imorgon. Nu väntar jag bara på att Lize ska ha duschat klart så jag kan börja en skönhetskur, blev jätte sugen på lite ansiktsmask, hårinpackning, noppning.. etc. efter att nyss pratat med Johanna som haft en riktigt kurdag! Sen ska jag hitta något att ha på mig ikväll.. kravet på festen är klänning, vilket inte är något problem för mig men trots det har jag lite panik...



En bild på mig och min älskling från igår <3

Igår kvälls suddiga outfit


inget går upp mot tjej-flum en vardag

Äntligen funkar internet igen.. wooho. Har varit ledig idag och har inte kunnat komma in! Förstår ni min panik?! haha. Men det var väl lika bra.. fick jag lite pluggat i alla fall. Prov imorgon.. känns jäkligt segt faktiskt. Marknadsföring är kul men vore det inte bättre med praktiska prov i det?

Igår var vi hemma hos Angelica som sagt och hade en riktigt mysig kväll med en massa godsaker och flummerier. Satt nyss och kollade på en videon vi spelade in. Igen. Jag skäms lika mycket varje gång över hur pinsamma vi kan vara.. haha. Men skoj var det! Skulle lagt upp den här om jag kommit underfund med hur man gör... Nu ska jag fortsätta kolla på serien av bra serier på kanal 3 och efter det ska jag ta tag i inlämningsuppgiften till imorgon.


Gottebord

We don't need any edication

Nu är jag precis hemkommen från stan.. Har varit lite dum och skolkat sista lektionen, men kändes så onödigt att sitta och vänta på svenska c lektionen när man slutade halv elva och har en massa plugg hemma framför sig, så istället lunchade jag med Johanna, Emma och Angelica på Bunna och sen åkte hem. Nu ska jag plugga marknadsföring och ut och förhoppningsvis ut och springa en runda. Ikväll blir det mys med ovanstående tjejer om jag nu lyclkas ta mig hem från Angelica.. Huuurrm.. bussarna skulle gå hem senare på natten!

Nu plugga it is! Känns hopplöst!


 


bogggiwooogggiii

Snart är det top model.. sitter och äter ananas och väntar. Adam är också här ikväll, han är mår bättre nu den lilla sjuklingen ;) Så nu ska vi kolla på tv och sen ska jag nog göra en god efterrätt åt oss.. Det är vår grej att äta gott när vi är med varandra..haha.

Johannas och mitt äventyr idag gick sådär bra. Hoppas på bättre lycka imorgon! ;)




också var en nyttighet dumpad

Nu vet jag med säkerhet att jag inte är så förtjust i selleri. Kom på detta när jag precis åt lunch. Brukar göra en jätte god lunch bestående av tunnbröd, advocado, vitlökskorv och en massa grönsaker också in i ugnen en stund och sen serveras den med sallad. Jätte gott! Men idag hackade jag i lite selleri och det var inte gott alls. Smaken är verkligen speciell! Detta var vad jag hade och dela med mig av denna morgon , haha. Nu ska jag fixa mig och sen till bussen.. Bara en lektion idag och sen ska jag och Johanna ut på äventyr.

Måndag

Är det konstigt att man inte lägger upp bilder på bilddagboken eller facebook när det tar en sådan satans tid? Håller just nu på att lägga in lite bilder från helgen på www.miemiemie.bilddagboken.se och det tar en himla tid. Men men folk börjar ju undra varför jag inte lägger upp så får väl ta den här kvällen till det ;) haha.

Idag har det varit ganska skönt i skolan trots lång dag.. fick ju helkropps massage på sista lektionen så det vart inte helt fel! haha. Efter det var jag ganska mör i musklerna men tog mig ändå tiden att åka ut på friskis och träna lite.. Gick på ett medelpass jag aldrig testat förut.. bra musik men blev inte så svettig som jag ville så tog en halvtimme på gymmet också. Efter detta var jag klar i bra tid till att mamma sluta jobba så åkte med henne hem och sen har vi för en stund sedan ätit. Oxfilé med pepparsås och ugnsbakad potatis, tro det eller ej med jag tyckte faktiskt om oxköttet! Dock var det nästan en kolbit som pappa uttryckte det men det är precis så som jag vill ha det! Lize däremot hade en enda stor blodklump på sin tallrik. FYYYYY!



Jag och Emma i fredags!


 


Malles 20års fest

Igår skulle jag ta det lugnt men kvällen blev något helt annat. Malle firade 20 år i Byggnedgården här i Österslöv och vi festade tills imorse. Började kvällen med fördrink hos Oskar tillsammans med han, Felicia, André och Joanna och sedan gick vi vidare till festen. När vi kom dit fick vi tjejer rita ett självporträtt av oss själva på ca 15 sekunder och sedan när det var dags för mat fick killarna ta våra teckningar och försöka hitta vem de skulle sitta till bords med - sjukt smart grej! Det bjöds även på en massa andra lekar under kvällen och "uppdrag som man skullle göra" och åter igen en massa dans. Mina fötter är ännu mer svullna nu! haha. men det var det värt, jag och felicia ägde dansgolvet ;p Åkte med självaste födelsedagsgrisen hem klockan fem imorse och det var inte jätte kul att jag skulle jobba idag.. men till min förvåning gick det riktigt bra och var faktiskt ganska kul t o m. Farmor fylllde år idag också så vid halv fem tiden kom hon och min farbror ner och åt tillsammans med oss och sen åkte jag till Adam som verkar vara på bättringsvägarna. Nu ska jag äta pannkakor och sen duscha och sen sova..


RSS 2.0