Söndagskväll

Lite söndagsmys med familjen.. Ost & kex, lite frukt och julgodis samtidigt som vi tittar på söndagsfilmen Wallander, riktigt likt min familj måste jag säga. Men jag klagar inte, tvärtom, det är skönt att ägna en dag i veckan åt att vara med familjen och ta det lugnt. 

Imorgon ska jag till badhuset, jag och Sofia.. och vår massagegrupp. Jag känner mig inte alls peppad för det. Jag har aldrig varit något fan av badhuset och på vintern under blekfet-tiden är det värre än vanligt.. Ajaa, Sofia känner likadant så vi får stötta varandra. haha. Fast jag ska nog börja simma med Johanna en gång i veckan, men då kommer vi göra det i all vår ensamhet vid bästa tillfälliga tider då ingen annan är vid badet ;p Nope, nu ska jag koka en kopp te för snart är pausen slut på kanal 4 ;) So long! ♥


Tänkte tipsa om en blogg som har blivit mer och mer uppdaterad under den senaste tiden malmbergholst, här på bilden kan man se mig tillsammans men en av snyggingarna!

Ett fint paket

Jag vill ha fler julklappar att slå in! Det är ju supermysigt och kul att slå in det man köpt i fina papper och snören! Dock saknar jag snören, så imorgon ska jag defintivt ta en runda i stan och köpa lite och så fort jag kan ska jag handla nya julklappar som jag kan slå in :)


Första Advent

Idag började julborden på söndagarna på krogen - alltså jävligt myckt att göra. Jag sprang som aldrig förr , vilket inte kändes bra med den träningsvärken jag har idag. Men kul var det ändå, tiden går så snabbt och jag fick jobba lagom länge :) Har precis ätit en tallrik med julmat  samtidigt som jag kollar på Ensam hemma, och jag har börjar känna en viss "julighet" :) Härligt! Idag är jag på så fruktansvärt bra humör så jag vet inte. Nej, nu är reklamen slut, dags att kolla när Kevin lurar tjuvarna sen ska jag nog ta och slå in de två julklappar som jag hunnit köpa! :) Puss så länge!


Sommaren i all sin ära, men hur mysigt är det inte under jultiden?!


Och så var det med den saken!

Jag och mamma var sjukt seriösa idag och tog oss tid att åka till gymet imorse. Man kan inte få ett bättre start på dagen.. trodde vi. Vid frukost var bråket igång mellan mig och min syster , och över vad? Jo, en jacka. Jag blev så sur så att jag stampade i golvet och gick ner och tyckte synd om mig själv - vilket resulterade till att jag somnade och nu är jag vaken, sur för att jag missat hela dagen, återigen förkyld och ovän med alla. Wooho, toppendag! :p

Igår var jag som sagt hos Johanna på förkrök (haha) och sen satt hon och jag vid Matöppet en stund efter att vi missat bussen och de andra börjat promenera in mot stan.. Johanna mådde inget vidare så var lite osäkra på om vi skulle ut och festa eller inte (ja, jag hade fallit för grupptrycket och skulle med) Sen bestämde vi oss i alla fall tillslut att vi skulle ta en vända inom class, käka och sen åka hem igen. Vi beställer en taxi, åker in och vad händer i kön till Class? Jo, Johanna kommer på att hon glömt sitt leg. Efter att ha gjort en tappert försök att få in henne ändå, slutar Johannas kväll. Är inte det ödet? Haha. Otur som satan. Hon åker i alla fall hem med David och Mange och jag befinner mig på dansgolvet någon timme innan jag också beger mig hem. Hem till Adam. Det var väl en ganska rolig kväll, trots omständigheterna får jag säga. Jag vill också tillägga att allting ser mycket mer annorlunda ut när man är nykter ;)


Vad händer senare ikväll?

Tjenix! Sitter och gör ingenting, fast borde fixa mig.. Ska snart till Johanna på lite förfist.. fast tänker nog inte gå ut isf så klädsel spelar mindre roll :) Idag har jag varit i Malmö med Adam, inhandlade lite nytt på den timmen vi sprang där.. och sen var den tåget hem och nu måste jag verkligen sätta fart , Lize börjar bli klar här och när hon vill åka kommer mamma och då måste jag också vara klar ;) !


Sego-dego

Ni vet när man har så mycket man vill göra en dag när man är ledig, hur kan det komma sig att det ofta slutar med att man till sist inte gör något vettigt överhuvudtaget? Jo, det är för att när man inte kan välja vad man ska göra så skjuter man fram på att bestämma sig och tillsist blir det ingenting av det. En sådan dag hade jag idag. Därför har jag bara legat hemma framför tv:n med Adam hela dagen. Vi skulle åka till Malmö först , han skulle bara komma hem till mig och äta lunch först. Men sen när vi ätit så blev vi så degiga så vi var tvungna att lägga oss ner lite , och sen fortsatte det så ... Nu har jag jätte ont i huvudet , känner att jag behöver luft.. Speciellt sunkig känner man sig när man kollar på "du blir vad du äter på tv" Anna Skipper hade nog suckat och dragit upp mig ur soffan om hon såg mig just nu .. Nej, nu ska jag öppna fönstret och andas in lite frisk luft och sen ska jag masa mig in i duschen!


Här ligger vi och degar!


Resurseftermiddag + Inga förmiddagslektioner =

Idag är jag ledig från skolan och just nu är frågan hur denna dagen ska spenderas? Shoppingtur i malmö? En runda i stan? Bara ligga hemma och dega i soffan? Hrm.. allt låter lockande så vi får se hur det blir! Adam ska i alla fall snart ha svar om vi ska till Malmö eller inte och Johanna vill åka till badhuset. Jag vill göra något, men när jag tittar ut genom fönstret så känns det så himla jobbigt att dra sig in i duschen och trevla upp till bussen. Nej, nu får jag börja med frukost så jag får lite energi, hörs senare! ♥

Slit i rolig bemärkelse

Det var roligt att stå på öppet hus idag, skolan var så himla mysig med musik o en massa ljus och folk! Men nu är jag galet trött, ska se en film med Adam nu! Pusshej! ♥♥♥♥♥

stress stress stress!

Stressfaktorn är på. Skola tidigt idag, redan klockan åtta :O Nu är jag hemma men bara en snabbis för att byta kläder till svarta (kul färg, jag vet) och sen in till skolan igen. Ska stå på öppethus i skolan med UF-företaget och sälja äpplen och kaka  , göttans för niorna och deras familjer :) Nu ska jag äta lite nudlar och sen iväg till bussen ♥


Glöm inte köpa ett ipodfrodral, mejla mig på [email protected]


HJÄLP?


Fick ta och fota geografiuppgiften och skicka till PG ikväll.. Är det någon som är begåvad på sådant häran är jätte välkommen att skicka svaren till mig ;)

KIimatdiagram...blabla..

Geografiarbete nu, suck!


solig vinterdag


Jag tänker inte riskera att bli mer sjuk nu i alla fall, på med mössa och annat! Nu ska jag dra mig in till stan för att möta upp UF-företaget och åka en sväng till Gittes och hämta ipodfodral, tjenis så länge!

Vinterns värsta!

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHH! Nu är jag fökyld med, kände hur det växte i halsen i natt och nu kan jag knappt svälja! Denna dagen får börjas med en kopp te!

Kan det ha varit Sofia som smittat mig?!

Sista skinnjacka-dagen innan vintern

Idag har jag haft massage i skolan. Det är min 50p-kurs och jag är mycket nöjd. Man får en halvtimmes massage på måndagseftermiddagen och sedan får man själv lära sig några grepp. Nästa vecka ska vi till badhuset och ha fyspass i vattnet, haha. Vad det nu kan betyda.. Efter massagen blev det språngmarch till resecentrum och buss hem till Johanna. Sen åkte vi för att träna handboll. 6 Spelare var vi som tränade i någon timme idag. Oseriösare lag får man leta efter.. I dessa sex spelare som var med på träningen ingick målvakt och två som inte tränat i denna lag förut. Aja, jag fick träna mycket skott i alla fall , och det behöver jag verkligen ;)


En liten dagens outfit ;) Skjorta Cheap Monday Jeans från Bik Bok Skinnjacka från H&M Halsduk från MQ Vantar från Stadium Väska från Lindex Skorna är hittade i mammas gaderob


Skoldags!


Hemma

Nu har jag jobbat klart och herre gud vad skönt det är att sätta sig ner. Skulle kunna somna på en gång, känns det som.. Fast jag ska antagligen träna senare, så måste försöka låta bli.

Igår var jag med Adam hela kvällen, vi år tacograttäng och kollade på Beck. Är det någon som sett tredje filmen av Anaconda, jag, Adam och mamma satte på den igår. Fy fasiken vilken b-film! Den var inte ens läskig, ormen var bara fejkad och spänningen sög. Nej, det fick bli gamla hederliga Beck på TV:n.

Förresten så trodde jag att det var första advent idag, men det var det visst inte. Men snart är det jul, det känns mer och mer.. Nu är det ju riktigt vinterväder ute! Hoppas på mycket mys med tända ljus och lussekatter i veckan och om det inte blir så, så har jag ju Kajsas "julmyskväll" att se fram emot då "Alla måste dricka glögg, och de som inte gillar det måste i alla fall ta en glögg-shot!" - citat av  Kajsa Malmberg


Work work, hard work!


jobbajobbajobbajobbajobba! Sen blir det nog träning och mys med adam! :)


Min syster i ett nötskal

Va nyss och handlade mat med mamma, när vi gick där bland hyllorna så ringde min syster :"Mie, jag har skurit mig, tror jag svimmar snart.. gnällgnäll.. "
Jag: "Men gud, var har du skurit dig?"
Lize: "I fingret, med rakhyveln"
Jag: "Okej, men det är nog inte så allvarligt, du tappar inte så mycket blod på det. Sätt något tryckförband på"
Min syster slänger på luren. 

När vi kommer hem:
Jag & Mamma: "Hur mår fingret?"
Lize: "Jo, jag fick lägga mig ner i duschen och ta en kondom om fingret så att jag kunde tvätta håret"



Nyårsklädsel, planering?

Johanna har köpt den fina pälsjackan på H&M och den hade hon på sig igår och hon berättade om sin nyårs-outfit! Hur fasiken är det möjligt att hon redan har den klar för sig?! Lyckost! Jag kommer som vanligt vara ute i sista minuten..fast det är ganska lång tid dit - faktiskt!


Till nyår? Jag tycker den skulle passa perfekt!

Fredagskvällen

Mie "Men jag har haft en lagom kul kväll"
Felicia&Johanna "Vad fan är en lagom kul kväll?!"
Mie "När det är lagom kul! Ingen superkväll, men absolut inte tråkig"


Alla bilder från kvällen kan du se här

WB ELIN KLING



Igår partajade jag runt i denna utstyrsel!

matvrak

Nu har jag ätit så mycket makaroner och korv att jag antagligen inte orkar dansa ikväll.. En kanelbulle & muffins på det med ja, jag förstår inte hur jag kan äta så här mycket.. det är skrämmande. Nu tänker jag i alla fall sova, blev inte mycket av det i natt när jag satt uppe med svenskan, tjoheej! ♥

Puuuh..

Nu kan man äntligen andas ut! Svenska C är inlämnat! Detta firas med fest ikväll! Eventuell middag hos Sofia, förfest Kajsa och utgång! Detta behövs efter denna veckan!


Blondes have more fun ;) I alla fall så har tjejer så jävla kul tillsammans, Kajsas "tjej-förfest" kommer bli sjukt kul!

Övernattning Sosse

Ikväll blir det plugg och mys hos denna snygging!


Modets Historia med sarkasm

Nu har jag suttit med Svenska C och haft en avkopplande tid. Det är så skönt att skriva ett jätte stor uppsats efter en massa regler och med absoult inga åsikter om vad jag tycker överhuvudtaget. Det är jätte roligt att göra källhänvisningar på vart enda litet dugg man skriver och det är superkul att inte veta om man gör rätt eller inte. Det roligaste med allting är nog att jag inte har en aning om hur jag ska få klart den här uppsatsen till något bra tills på fredag!


Brrruuuuuhhh..

Det är riktigt ruggigt ute idag.. Jag ryser bara jag tittar ut genom fönstret. Tur att man ska stanna hemma. Egentligen skulle jag till Lunds universitet idag, men det kändes så onödigt.. Visst, det hade varit ganska skoj och besöka skolan, men varför ska jag gå på föreläsningar jag inte är intresserad av? Ekonomi..Juridik.. Tråk! Jag har en hel Svenska C uppsats att skriva, kändes som att det var viktigare att priotera den idag! + att jag i vanliga fall börjar tjugo i två, och har en lektion.. I Lund skulle vi åka åtta på morgonen och vara tillbaka vid fem. Oj, vad jag babblar på om det.. kanske har jag lite dåligt samvete trots allt för att jag skolkar..


Bättre tider!


En bild från lördagskvällen


90210


Jag ser fram emot denna serie

Morning!

Sitter och äter frukost - knäckemacke med advokado och tomat :) Om tio minuter ska jag ta bussen till stan, körlektion.
Efter körlektionen blir det religionsprov, sen Sv B, massagekurs och en sväng hem till Sofia innan handbollsträningen :) Lång dag, men strunt samma..


Nu var helgen slut!


Den har varit kanonbra!

Snart så...

slutar jag jobba! vilken lycka! jag stör ihjäl mig på att jag måste plugga till religionsprovet när jag kommer hem bara...

Jag vill inte jobba idag

Satans kul var det igår! Förfest hos Sara Klara Linderoth i Balsby, och sen vidare på en mindre fest i Wä. Stämningen blev bara mer och mer på topp! Har precis vaknat och ser ut som ett monster, svarta ringar under ögonen och halvblött hår.. Kvällen igår avslutades nämligen med pool och bastubad! Fan att jag inte hade kamera med mig!

Ikväll blir det fest!




Suddig bild.

Det blev inte innebandy igårkväll. Adam han jobbade över. Så istället för idrottsevengemang åt vi 1 kg godis och en påse chipis och några portioner äppelkaka med vaniljsås medans vi såg på fleral avsnitt av gossip jag älskar verkligen myskvällar med Adam ;)


Igår hade jag börjat klä mig inför vintern.
• Kappa
• Mössa
• Knästrumpor


Överlever jag?

Jag sitter just nu hemma hos Adam. Han är och jobbar där nere. Har suttit här i 40 minuter nu och min mage skriker efter mat. Adam kom just upp, föreslog att vi skulle åka in till stan och kolla på innebandy direkt när han slutat jobba.. kul.. Jag som trodde vi skulle göra tacograttäng, köpa godis och kolla på gossip girl hela kvällen.. Nu blir det till att dra sig in till stan istället.. Och jag som är osminkad. Fjortis? Lite kanske. Men den tjej som säger att hon känner sig lika snygg utan make-upen är en fet lögnhals , så det så! Adam sa faktiskt att jag fick välja, vi behövde inte åka in men kanske jag skulle kunna ta mig en sväng hos Dexter då.. Medans han ser på match.. Det hade jag sannerligen velat göra. Det enda som tar emot är alltså att jag är så satans hungrig....


Nödvändig info

Idag har jag varit uppe hos Dexter och blivit fin i håret och nu är jag hos Adam. Vi ska se Indiana Jones :)



Nu har man varit duktig!

Ikväll blev det träning igen! Gymet med mamma tills stängningstid, jojomän ;) Nu ska jag komma igång med träningen på riktigt. Veckan har börjat bra än så länge, imorgon får jag nog dock vila.. eller så tar jag en runda imorgon innan skolan?! Vi får se.. Nej, nu ska jag kolla på OC, går just nu igenom hela box 1 - I love it!

Detsutom så lägger Kajsa just nu upp bilder på facebook från jorden runt temat och de kommer direkt in här ;)




Tisdag

Idag känns det som man är på g? Tycker ni inte?! :) Jag har äntligen inget brådskande att göra i skolan i veckan.. Affärsplanen är nästan färdig och svenskaboken hade jag förhör på igår. Nu återstår bara en powerpaint presentation om en ledare på torsdag och muntligt religionsprov om islam på fredag. Känns inte så betungane faktiskt.
Idag har jag bara UF-lektion. Slappt. Förresten vi fick iPodfodralen igår, de är supersöta! Nej, nu måste jag kila. Puss!


Mejla mig på [email protected] och beställ ett fodral till din iPod :)

Grått

När jag tittar ut genom fönstret idag så konstaterar jag att det inte är något väder.
Sverige är hemskt tråkigt vid denna årstiden.. Knappt jag orkar gå upp, ögonen luras av mörkret att det är natt.


Söndag kväll

Det var jobbigt att jobba idag, men det gick.. Fick faktiskt sluta två timmar innan stängning så att jag hann läsa lite Zola - en bok i svenskan som ska vara utläst till imorgon. Jag har kommit till sida 114, bara 184 sidor kvar med med andra ord! Jag valde att åka till Adam en sväng ikväll, vilket inte var så bra för studierna.. Så nu får jag läsa boken tills jag somnar... och imorgon efter handbollsträningen får det bli affärsplanen i hundra timmar.. typ.. I alla fall så har jag haft en härlig helg och jag är redo inför en ny skolvecka! (Positivt tänkande) Godnatt ♥


En dålig suddig bild på mig som inföding i fredags ;)

Farsdag

Vilken helvetes dag att jobba!

Jorden runt på 15 minuter

Igår var jag så taggad! Laddad inför kvällen! Också så hände det som inte ska hända, jag blev för laddad, för taggad! Precis när vi ska ta taxi in till stan efter en sjukt rolig förfest, då slår det till! Det var bara för mig att hålla ut hela taxiresan in och sen ringa mamma efter att ha hört musiken där nere. Riktigt tråkigt. Speciellt eftersom jag började nyktra till igen efter att ha stått och snackat med de två skönaste typerna i världen - Lyktner och Ingvarsson, i väntan på min taxi hem. Men som sagt, förfesten är alltid roligast och den lyckades jag ta mig igenom utan några problemas ;)


Foton kommer så småningom, så fort jag lyckas haffa några från de andra eftersom jag inte hade någon kamera igår..


Nu är det gjort!

Trots Kajsas visdomsord om att jag verkligen inte behöver städa, så är det nu gjort! Lite grann iaf ;) Så nu sitter jag bara och väntar på Johanna och Sofia så vi kan sätta igång. Någon måste måla mig brun! ;p + Vi måste hinna äta , och det blir antagligen grillbuffé på krogen, och sen måste vi hinna smaka två drinkar som jag tänkte göra åt oss - en mjölkdrink med nougatsmak och en piggelin osså måste alla glas fram.. finns en möjlighet att de behöver diskas.. ååh! Jajaj, ses på Class ikväll ! ♥


JORDEN RUNT

Ikväll är det dags för 3:3 disco - Temat jorden runt. Jag är taggad! Det blir förfest här hemma och sen Class. Något jag inte är lika laddad inför är att städa huset.. Funderar på att låsa alla dörrar och låta det vara som det är, vem bryr sig egentligen? Jo, min mamma. Som om mina kompisar kommer gå hem och berätta hur stökigt vi har här hemma.. Äsch! Eller så låter jag Johanna och Sofia städa sen när dom kommer hit.. Hrrm.. Den idén får jag nog spåna vidare på. Nej, nu ska jag gå ner och hämta en glass och slappa framför Tv:n. Hej så länge! ♥


Ikväll ska jag klä ut mig till "African Queen" eller nått :O

500 miljarder sidor kvar att läsa..

Nu åker jag och Johanna iväg. Vi åker till ett varmt land, utan läxor, prov, killar och beskymmer.. Ses om några veckor..
Nu har jag och Johanna varit igång med våra pluggsamtal.. Om det inte handlar om självmordstankar så handlar det om resor bort härifrån.. (Läs: VI VILL INTE PLUGGA MER PÅ DETTA IDIOTISKA PROVET! GE OSS SOMMAR IGEN)


Ett litet tips

Jag har ett riktigt stort marknadsföringsprov i övermorgon och jag förstår ingenting. Men just nu är det bara så fruktansvärt mysigt på ett lite annorlunda sätt att ligga i sängen pluggandes tillsammans med Adam, med alla våra papper och böcker utspridda överallt. Att plugga blir så mycket roligare med några pussar efter varje kapitel ;)



iBag

Tisdagen är den bästa skoldagen. Idag börjar jag klockan 13.40 och slutar 16.00, detsutom är det UF-lektion, vilken är den roligaste! Idag ska mitt företag till Gittes för att verkställa vår produktion av vår idé - Ipod *fickor* *fördral* *påsar* ;)
Så från och med idag börjar de tillverkas, och du är välkommen att köpa en söt till din ipod! :)
Efter Gittes blir det antagligen en "affärslunch" och en sammanställning av marknadsföringsenkät.

Något annat förutom lektionen som är rolig på tisdagar är att vi börjar så sent så att man hinner med så mycket innan skolan, idag har jag hunnit med att; följa Adam upp till bussen och gå en morgonpromenad, duscha, äta en stor frukost, platta håret, välja ut kläder till idag, börja fixa fram saker till på 3:3 discot på fredag, titta på ett avsnitt av OC... Helt fantastiskt! Tuesdays in my heart ;p


En liten bild från detta årets första kvällsdopp!


Ny sport

      
Jag har precis spelat min första handbollsmatch.. tror jag var sådär..

GG


Adam har varit en ängel och laddat ner en massa avsnitt av Gossip Girl, så nu är söndagskvällen räddad :)

Maskerad- bilder


Fler bilder på www.miemiemie.bilddagboken.se

Maskerad

Philip (PG) Gertzell fyllde arton år i veckan och firade han med en maskerad *hallooween* fest hemma hos sig ute på vischan i Everöd igår. Det var himlans kul måste jag säga! Det blev jäätte mycket dans! Jag har nästan träningsvärk idag! :p Jag och Sofia gav honom en uppplåsbar knulldocka, vilken var mycket uppskattad!


Jag var troll, och så här såg jag ut igår

RSS 2.0