Helg

Igår åkte jag in och träffade Johanna & Emma på House of Bagels. Efter att vi gått igenom allt möjligt snack begav sig Emma hemåt och jag & Johanna mot Hemmakväll och hyrde film o köpte godis. Sen åkte vi hem till henne och väntade in boysen som var ovanligt sega med till sist kom de Hence, Bolte och Guzzi. Vi såg en riktigt dålig film Young, Single & Angry - Skitkass, se den inte :P Ikväll blir det till att festa i Malmö, kan nog blir rätt skoj! Måste dock vila en stund nu om min kropp ska orka till i natt, ha en trevlig helg alla! ♥


Vi ger inte upp sommaren

Jag jobbar galet mycket nu känns det som, fast sen när man räknar efter så är det inte så värst många timmar ändå. Är inte sånt störigt? :P Igår efter jobbet träffade jag Oskar och vi åkte hem till Dreé för att åka vidare till Joanna och bada. Men självklart är han segast i världen så jag och Oskis bestämmer oss för att käka grillbuffé på krogen och sen gå ner på badplatsen och vänta in sego-dreé.. Efter 2,5 timme ringer han och säger att han struntar i att träna (OFFER?!) i alla fall så åker vi till Balsby o hämtar upp Saraklara sen till Kullturp och spelar volleyboll i Joannas pool, sen sitter vi ute på terassen och dricker te och myser. Sjukt najs. Ikväll blir det fika med Johanna och Emma, sen en film på det :)


Svar på kommentar:

C om Helg:
har för mig att du skrivit att du brukar tona ditt hår i någon askblond färg, vad är det för toning du använder? :) för ditt hår är skitfint och lagom "grått"

Mie svarar:

Tack så mycket för att du tycker att min hårfärg är fin! Du har alldeles rätt i att jag brukar tona mitt hår i en kallare färg, dock gör jag alltid detta hos frisören så vet inte vad de använder för någon toning. Men jag vet att H&Ms egna förpackningar är bra när man bleker håret, man kanske skulle testa en hemmatoning i helgen? ;)

that's what friends are for

Igår träffade jag, Emma och Emmie och tidigt på förmiddagen och handlade en massa god picknick-mat, sen åkte vi till Ivö och satte oss vid vattnet och mös. Efter vår mysiga utflykt släppte Emmie av mig och Emma i stan och jag gick och träffade Lize, Ebba och Wilma en stund innan jag och syster tog bussen hem, sen en dusch och sen in till stan för att köpa mat på Koosan och sen åka hem till Sofia och kolla på film med mina favorit-tjejer samt Philip. Sofia hade senare under kvällen en utfördelning av sin garderob, jag fyndade ett par jeans som inte passade henne längre :) Idag har jag jobbat och efter det åkte jag hem till Sofia och glodde på film - I love you, man. Sen åkte vi in till stan, käkade kebab och kollade in Dexters nya lägenhet - asnajs! Nu ska jag dock ta och lägga mig, ska upp och jobba tidigt imorgon. Natti ♥


Inrycknings-förfest

Eftersom några av våra kära killar skulle in i lumpen ordnade Werner med förfest i hans lusthus innan Martin&Martin i lördags. Supernajs!


Reunion

Återträffen med mina närmsta vänner från grundskolan var hur lyckat som helst.. Snackade en massa gamla minnen och jag fick lära mig en hög nya roliga lekar.. Senare på natten blev jag och Sara upphämtade och det blev nattbad hemma hos mig - Superbra kväll, måste göras om!


Helg

Idag befann jag mig på Egna hem då Bossy och Sara skulle till IKEA och inhandla bestick och glas till Boss.. Hängde på direkt  och det blev en tripp till Älmhult. Hann inte med några köttbullar så jag är hungrig som en varg, men får hålla mig för ikväll blir det reunion hos Nettan med det gamla gänget och då ska vi äta tacos. Ser fram emot det! Dock vill jag inte att denna veckan ska ta slut...


Glad som aldrig förr :P

Stockholm

Hej bloggen! Åter igen ett tag sedan jag skrev.. förlåtförlåt. Har varit i Stockholm nu i tre dagar med familjen, åkte i måndags morse och kom hem sent igår kväll. Har varit skönt att komma bort lite.. Jag tycker att Stockholm är så vackert och shoppingen är tio gånger roligare än här hemma! ;) Idag var jag uppe tidigt och jobbade ett par timmar, sen har jag precis duschat. Pissväder. Det blir nog en filmdag idag, hörs imorgon, tjoohej!




jubb

Det känns skönt med regn idag tycker jag. Mysigt värre att vara inne när det är sådär mörkt och dunket ute. Har jobbat sedan sju imorse, ska sluta efter lunchen nu. Ikväll är det Martin&Martin och slut på beachhandbollen. Där känns det lite tråkigt för vädret när man ska festa på stranden.. Men äääh, det blir kul ändå. Ses vi där eller? ;)

jappyeeääs

Vissa dagar är sjukt jobbiga.. Nu ska jag på bio med Lize, det blir nya Harry Potter filmen! :)


Oskars 20års fest


saknat mig?

Skärpning på mig! Var har jag tagit vägen med mitt bloggande.. riktigt dåligt. Jag hoppas att ni förlåter mig ;) I alla fall så kom jag imorse hem från en resa.. En väldigt spontan en till Kreta, har vart jätte bra! Underbart väder! Dock är det inte så pjåkigt här hemma idag heller... Jag ska dock ligga inne och se en film för är himlans trött.. återkommer senare!


Finns inte en enda bild som är i närheten av bra på mig från resan, så ursäkta tråkigheten av bild.

Mys på högsta nivå

Har precis haft en jätte mysig kväll med Sofia och Andrea på sjön. Vi hade med oss fika, badade och snackade en massa. Supermys! Nästa gång blir det en heldag med vattenskidor och stek ute på båten. Nu ska jag kura ner mig i sängen och se en film, tidigt imorgon blir det jobb. Puss&godnatt ♥


RSS 2.0