fint besök från england

 

 

Idag vaknade jag halv tolv av att Johanna skriver ett sms och frågar om jag ska med och gå på balsberget tillsammans med henne, kajsa och sofia. Jag svara nej. Johanna tvingar mig, så nu sitter jag här och väntar på att bli upphämtad och plågas upp på berget. Hoppas picknicken är värt det! Haha.

 

En annan rolig grej är att vår kära Emmie Åkerblom kommer hem idag och ska hälsa på över helgen, ska blir riktigt najs att träffa henne. Hon kommer förmodligen att döda mig för denna bilden men jag tycker den är söt, rolig och klockren! Och hon har saknats! ♥


Goooooooood

Börjar bli bortskämd med sovmorgnar nu. Tredje dagen jag inte jobbar. Kan inte säga att jag klättrar på väggarna ännu.. snarare panikar jag över att det finns så mycket jag vill hinna med att mitt huvud nästan exploderar. Igår vart det körkortsplugg på schemat och YÄÄYY jag är klar med alla tester nu, förutom repetioner vilket jag hoppas tar tag i om inte idag så en annan dag i veckan. Senare på kvällen tränade jag och såg en film med mamma och pappa.

Nu ska jag ta det lugnt ett par timmar, sen blir det stan en runda med Johanna och ikväll utgång på Class. ♥


Tummen upp för senaste dagarna

I söndagskväll efter att Simon åkt till lumpen laddade jag, Johanna, Sofia och Emma upp med en massa gott på Hemmakväll och sedan åkte vi hem till mig för att börja påsökandet av Thailandresa i Januari. Det fanns helt sjukt mycket fina ställen och var jätte svårt att välja var vi skulle bo. Kollade först på hus men bestämde sedan att vi skulle bo på hotell och bo på ett per vecka. Mejlade till tre stycken möjliga hotell igår för att ta resa på priser och liknande, så sen får vi se hur det blir! Efter resletandet åkte jag hem med och övernattade hos Johanna.

Måndagen spenderades först uppe på Myran där Johanna fixade sitt hår och jag lyckades få mina toppar klippta, sedan hämtade vi upp Sofia och Bossy o en roadtrip vart igång. Vi åkte först till Nova Lund för lite shopping och käk, sen bestämde vi oss för att se på bio och åkte in till Lunds centrum. Bokade biljetter till Inglorious Bastards och i väntan fikade på Espresso House. Det var riktigt länge sedan jag skrattade så mycket som igår. När vi körde i Lund höll alla i bilen på att kissa ner sig så mycket som vi garva. Johanna kör helt fel och vi andra sitter o skriker så hon får panik, sen tar Bossy över ratten och kör minst sagt som en galning på lunds gator med tre skrikandes tjejer i bilen, vi parkerar på en handikappsparkering och kör på gågator. Det låter kanske inte överdrivet kul men det var det. Tyckte vi åtminstone. Haha. En riktigt go och lyckad dag vart det i alla fall! ♥



Middag hos Simon Skoogh

Lördagen blev en samling av fina människor som drack och åt hemma hos Simon. Spagetti & Köttfärsås, lite vin och trevligt sällskap - en lagom mixad kväll av att ta det lugnt och fest :)

Tur att någon tar foton och lägger upp på facebook så jag kan norpa därifrån nu när min kamera är i sönder, denna bild är tagen på mig och Kindberg. Fler bilder finns hos min vän Johanna.

Lördag

Min lediga lördag :) Känns fruktansvärt bra. Har ännu inte gått upp men ska strax och då blir det frukost och sen en runda i höstvädret på Egna hem med Simon. Han har precis kommit hem efter två veckor i fält och blivit mager som en pinne, så för att han inte ska sjunka ihop mer har jag lovat att göda honom riktigt ordentligt under helgen (för vem kan äta bättre än jag?) Det blir därför godis nu innan frukost och senare något riktigt fett och gott. Om det ikväll blir den eventuella middagen som det snackades om igår får jag inte glömma att be alla att ha i mycket grädde för Simons figurs skull ;)

Igår var det en bra kväll. Ingen utgång men ett trevligt gäng som satt på Oleary's större delen av kvällen och snacka o pimpla vin. Nu tvingas jag upp, hörs senare! Puss ♥


Torsdag

Dagens status: Trött.

Att börja klockan sex på morgonen och jobba till fyra till eftermiddagen flera dagar i sträck tär på krafterna, speciellt när man är dum nog att inte gå och lägga sig i tid på kvällarna. Måndagen tillbringades fikande till desperate med Johanna o Sofia efter jobbet, tisdagen en långrunda i byn med Oskar, onsdagen en "hejdå-middag" på Modesto för Angelica som ska vara borta på en makeup kurs i Göteborg i elva veckor. Idag har jag tränat med Angelica efter jobbet och nu kollar jag på tredje filmen med Johan Falk med familjen.

Imorgon blir det en slapp kväll som jag ser sjukt mycket fram emot. Tro det eller ej så slår det David Guetta på slakthuset i Malmö, trots tjat från Sofia & Emma.. Är dock säker på att de kommer få en riktigt trevlig kväll! Nej, nu ska jag kolla klart på filmen. Pussokram ♥

Trevlig och god middag på Modesto goes east igår


fest/jobb

Också vart helgen igång, med start igår förfest hos Ida & Johanna som fyllt år och sedan vidare till Class. Precis jobbat och ikväll vankas det partaj för Helle som fyllt tjugo. I morse var det rätt tungt att komma ur sängen, förstår inte varför det kan bli så fel ibland.. haha.. Jag hade verkligen ställt in mig på en tung helg med fest både fre-lördag och jobb lör-söndag.

Torsdagskväll förberedde jag mig med en slapp hemmakväll, pluggade lite körkort och var ute och gick med Guzzi, somnade tidigt eftersom jag började jobba kl.06.00 på fredagmorgonen. Ändå känner jag mig sleten som om hela helgen redan varit nu. Usch. Jag får verkligen ta och rycka upp mig! Funderar på att ta en runda i friskluften och piggna till. Ha en trevlig lördagskväll alla! Puss ♥



Skånes stolthet

Klockan 08.15 imorse befann jag mig i hammar och åkte med familjen Olsson mot Malmö. Eftersom Johannas mamma skulle jobba där under dagen bestämde vi oss för att följa med för att införskaffa lite saker till vintergarderoben. En riktigt trevlig dag blev det med ganska mycket shopping, lunch på China box och en massa skratt åt Johannas minst sagt pälsiga inköp ;) På eftermiddagen hann vi även med en fika med Helle som numera bor och är stundent i Malmö och på vägen hem åkte vi inom IKEA för lite mer shopping. Det var dock en riktig besvikelse. Det var helt utrensat av saker eftersom allt höll på att förflyttas till det nya IKEA som byggts i Malmö. Men jag köpte en grej där, en sådan där hängare med runda ringar som man hänger scarfsar på.

Ikväll ville Johanna haft med mig ut för en danskväll men jag hoppade det med tanke på trötthet och jobb imorgon. Nu ska jag sätta på en bra film och kura ner mig i soffan med ett paket kakor. Nighty night ♥

Jag och min bästa vännina,


Tisdag

I morse tog jag ut en lång sovmorgon ända till klockan 10.30, även fast jag kunde sovit betydligt längre rent kroppsmässigt men jag tvingade mig själv upp och gick en långrunda i höstvädret innan jag åt frukost. Eftersom jag var ledig från jobbet idag och förmodligen inte kommer ha någon mer ledig tid denna veckan hade jag bestämt mig igår för att plugga till körkortet. Har nu suttit med körkortstesterna på internet sen klockan 12.00 och nu har jag äntligen klarat av c-testet. Det tog mig tre timmar men nu är jag klar med det. Bara f kvar och som det känns just nu får jag klara det en annan dag. Nu är jag värd att se en film och koppla av lite, samt äta lunch. Ikväll blir det bio, ska se den nya Beck-filmen.

(första kvällen i Magaluf i våras, fy satan vad skoj vi hade)


tacokväll















(Bilder tagna av Johanna)

tacokväll


(Bilder tagna av Johanna)

Tacokväll


(Bilder tagna av Johanna)

Onsdag

Ytterligare en ledig dag från jobbet. Förstår inte varför det behöver vara så himla slappt ena veckan och en helvetes stress den andra, finns det ingen mellanbalans? I alla fall så har jag tagit vara på dagen och åkte in till stan tidigt i morse för lite plugg på körskolan. Nujävlarii ska jag ta tag i körkortet på riktigt, och denna gången menar jag det! ;)

Vid elva-tiden åkte jag till friskis för att gå på lunchpasset och efter det åkte jag hem för att käka lunch och nyss har jag hunnit med ett körkortstest till. Nu har jag bannemaj gjort mig förtjänt att att se sista skivan av Gossip Girl i min säsong 2!



Ikväll blir det dejt med Johanna, film-mys eller House of Bagels, we're not sure yet
! ♥

tisdag

Helgen blev precis som jag förfarat - fredagsmyset med tjejerna blev en precis så mysig kväll som man önskat sig, lördagens festande blev nästan så festligt det kunde bli (bortsett från att Andrea trots allt skulle lämna oss) haha, söndagen var en sådan slapp vilodag som man behöver. Jag är helnöjd med helgen med andra ord! Jag får dessutom inte glömma lördag dag då jag hälsade på Simon på besöksdag i lumpen , regnigt & kallt men intressant att se hur man bor som soldat ;) hah!

Nu ska jag åka och träna med Angelica! See you! ♥

'
Lånade denna bilden från Emma på mig, Alec o Jossan som fixar tacograttäng för fullt i mitt kök i fredags :)



Inför helgen

Ytterligare en vecka har gått och nu har vi verkligen kommit in på hösttider. Löven har fallit, vinden blåst upp och strumporna har åkt på igen.. Jag känner redan sorg över att det är ett helt år kvar till sommaren. Men himla roligt att få shoppa in lite nytt i garderoben vilket jag ägnade onsdagen åt tillsammans med Emma, sedan var det pyssel hos Kajsa på kvällen och igår var jag i Lund och hälsade på Simon. I morse kom Johanna hit vid halv tio också var vi ute och gick en lång runda i Ekestad och sen hade vi pannkaksfrukost med färska bär :) Sen bar det av till Kajsa en stund för att pyssla klart inför lördagen och Andreas avskedsförfest.

Ikväll ska jag ha lite tjejmiddag här hemma, och sen ska vi bara slappa och spara utgången till imorgon. Har varit lite sjuk i veckan och vill inte riskera att bli sämre inför morgondagen.


Snodde en bild från facebook som är tagen på Kristianstad Pizzeria i början av veckan då vi firade Helle som fyllde hela 20 år :)

RSS 2.0