funny it is

Helgen är över, men det har varit en bra sådan! Lördagen bestod av jobb och senare förfest hos Andrea + en stund hos Dexter, sedan vidare till T-baren och efter detta en rundvandring på Söder innan man knallade hem vid halv fem-tiden för att sedan se lite avsnitt av Freaks&Geeks innan man somna.. Söndagen bestod av kebabtallrik på center, sen sväng inom H&M (som nu har öppet på söndagar?!) :) sen blev det eftermiddags bio Sommaren med Göran som var riktigt rolig. På kvällen blev det House Of Bagels med Johanna och med en brun Sofia som precis kommit hem från Mallorca.

Idag vaknade jag vid tolv-tiden av ett trevligt sms av Johanna, där hon förklarar att det är en helvetesdag och att hon strax tänker åka hem till mig. Någon timme efter kommer hon med bullar och vi äter frukost (lunch?) tillsammans, sen latar vi oss framför en film innan vi åker in till stan för att hon ska fotografera C4-gymnasterna inför SM som ska hållas... Efter detta en tripp till Maxi med henne och Sofia som har anslutet sig. Ingredienser till tacograttäng inhandlas + godis, och sen har vi krängt ikväll och pratat med Anton som kom förbi en sväng :)



doobidoo

Körlektionen igår gick strålande och nu har jag bokat halkan också! Det börjar arta sig (: Kanske jag lyckas ta körkortet innan jag hunnit vara nitton allt för länge. Bara 2,5 vecka kvar till födelsedagen ;o )

Efter körningen åkte jag till krogen och käkade grillbuffé och sedan in till stan igen för lite deep talk i Tivoliparken och fika på House of Bagels, sen en hyrfilm och mys.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och sitter med en toning i håret och läser bloggar.. senare ska jag in till stan för att agera shopping-stöd (förhoppningsvis ska jag styra hela valet av kläder) och sen hur kvällen blir står än så länge oklart. Men nu får jag nog skölja av mitt hår innan it's turning blue, ciaao  ♥



En ledig dag till

Det blev en tripp till IKEA med Johanna & Alle igår, kom hem med en växt, en kruka och en lampa (: Vi hade en riktigt trevlig dag får jag säga och kvällen tillbringades med ett trevlig gäng på O'learys och sedan utgång på Banken. Idag vaknade jag upp hemma hos Johanna, såg Livet enligt Rosa, åt frukost och sen skjutsade Johanna hem mig. Nu har jag precis duschat och tänker inte göra många knop tills min körlektion börjar kl.17.20!

Tråkigt nog glömde jag kameran hemma igår så har inga bilder från utgången, men lite "fräscha" IKEAbilder finns ;)




Min lediga dag

Fy skäms på mig, ingen uppdatering igår! Men till mitt försvar så hade jag fullt upp hela dagen, började med att jobba 6.30 till 14.15 sen hann jag bara hem och duscha sen in till stan för att ha körlektion och efter det träffa Johanna för en invigning av vår första subway-macka sen det blev ny ägare och efter detta en given fika med massa koppar te på House of Bagels med Andrea och Felicia.

Idag är jag ledig, vilket har resulterat i en morgonpromenad + 500 meters joggning med Dreé tills vi skilldes åt och jag tog chansen att gå igen (känner mig fortfarande krasslig i halsen!) sen en frukost bestående av äggmacka, knäckebröd med leverpastej, en kopp te och ett glas hallon&blåbärs smoothie.

Dagen ser ut att bli en roadtrip någonstans med Johanna och kvällen lutar åt utgång eller bio beroende på hur det jobbas imorgon. Nu måste jag nog kila in i duschen men lovar att skriva igen senare (:




Hur bra känns det inte med en helt ledig dag att spendera? :)

Frukost nummer 1 + träning

"Du skulle ju ta tag i träningen och sånt sa du...."  Man blir så slapp angående träning och kost på sommaren, vilket egentligen är rätt konstigt då man visar mest hud då? Borde kännas mer onödigt att träna inför vintern, alla ser ändå lika "tjocka" ut med en stor jacka på sig. Kanske jag talar för mig själv, men nu ska jag verkligen sätta ner foten och få tillbaka den vanliga "icke sommar&semester-kroppen". Sagt och gjort, idag har jag varit ute och sprungit en runda och sitter nu o avnjuter en tallrik med yoghurt och bär. Om tjugo minuter är det jobb några timmar, alltså blir det frukost igen kl.10.00 (äta kan jag inte sluta göra!) och i eftermiddag blir det körlektion och kanske en shoppingrunda på stan (:


En mini summering av helgen

En trevlig förfest hos Emmie igår, en lyckad utekväll på T-baren, en något jobbig efterfest och en väldigt slapp söndag - ME LIKE ♥


Litet minne från förra sommaren




Good memories

Från utgång, till att dela en flaska vin på O'learys till att gå till Taste, till att slutligen hamna på vinbjudning på Chippes bakgård. Ibland blir inte kvällar som planerat och sådär slutade min och Johannas igår. I morse vaknade jag sedan upp hemma hos henne ensam för familjen Olsson hade åkt till Malmö för att fira Cornelia. Tanken var att jag skulle gå bort till Egna hem och hämta min cykel och cykla hem, men min sjukhet hade spritt sig och den dunkande huvudvärken gjorde att jag ringde pappa så han kom och hämtade mig. Nu är jag nyss hemkommen från frukost på krogen och tyvärr tyvärr har jag tagit på mig jobbet att städa huset idag, så so long mina vänner jag har ett par timmars städning framför mig!

(tog inga bilder igår så bjuder på denna något år gamla bild på Chippe )

she will be loved

Sitter ute i solen och njuter av någon av de antagligen sista sommardagarna. Solen på eftermiddagen är som bäst! Imorgon blir det nog stranden om vädret håller i sig, jag ska nämligen vara ledig :D Hade tänkt gå ut ikväll men är lite krasslig i halsen så får se hur det blir med den saken.. Något glas på O'learys blir det nog ikväll i alla fall!

Tråkigt nog måste jag erkänna att gårdagens träning som jag så stolt skröt om i förra inlägget inte blev av. Men det var faktiskt ingenting jag eller Johanna kunde rå för. Vi var på Friskis en kvart innan passet skulle börja (vilket brukar räcka!) men icke denna gången, passet var knökfullt. Vi fick inte ens stå på väntelistan. Vi tog oss en titt in i gymmet men bestämde oss för att gå en långrunda utomhus istället. Gick det konstigaste rundan någonsin då vägen tog slut överallt och vi till sist hamnade på reningsverket, ingen vidare mysig miljö så vi vandrade tillbaka för lite solarie-sol och dusch på Friskis. Sen åkte vi i vanlig ordning till House of Bagels där vi åt middag tillsammans med Dex & Louise. Senare på kvällen anslöt sig även Sofia för en kvällsfika.


ojojoj,

sitter här i träningskläder (tro det eller ej) jag och Johanna ska gå på ett pass på Friskis ikväll. Ska bli spännande att se hur mycket vi orkar. Jag är lite sjuk i halsen och för två minuter sedan ringde jag och väckte Johanna som låg och sov (;
Men nu tar vi i alla fall tummarna ur röven och gör det!

Time goes by

Vilken stressig dag! Åkte till IKEA med familjen det första jag gjorde när jag vaknade idag, sen sprang vi rundor där och jag tror mig ha hittat både ett sminkbord och en garderob som jag tros vilja ha + en massa småplock som fick följa med hem direkt. Senare i veckan ska pappa och Jan hämta resten på beställning. Efter IKEA körde vi raka vägen in till stan för att jag skulle ha körlektion 15.50 (trodde jag) tydligen var det inte förrän nästa måndag jag hade den! Blev skitarg och köpte mig en kalender, nu ska jag fanemaj inte ta fel på tider mer. Äntligen hemma nu och jag ska börja småpilla lite med rummet, sen ska jag bara ta det lugnt med familjen ikväll.

Helgen bjöd på en härlig kväll hos Amy i lördags - Kräftor och räkor i mängder, galna dricklekar, 1000 skrattanfall, korvgrillning och massvis med spänning inför framtiden. Nu börjar folk åka iväg och lämna Kristianstad på riktigt. Amy är inte en av de personer som man inte kommer märka ha "försvunnit", snarare kommer det vara en tomrum på nästa fest där hennes sjudande utstrålning kommer saknas men jag hoppas att hon kommer ha det bästa året någonsin i USA ♥

Gårdagen tillbringades med att jobba, sova och sen fika och umgås med Johanna på kvällen. En typisk söndag med andra ord ;)


Dagboken vi gav Amy i avskedspresent var uppskattad :)



Bejbi

Gårdagen bjöd på en middag på Rosegarden tillsammans med Johanna och Sofia. Vi åt mongolisk buffé och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt länge sedan det bara va vi tre som sågs, men det var mycket trevligt. Sofia är dock väldigt mallig för att hon ska till Mallorca med Philip om en vecka *mallig för mallis. Jävla unge. Efter vi käkat mötte vi upp Sara och Sofie och tänkte gå bort till Hessle för en drink eftersom Felicia jobbade, men där var nästintill dött så vi begav oss hemåt. På hemresan ringde Sara upp Bossy och sen fick bad hon att jag skulle prata med honom "för man blir så glad av att höra hans röst" och tänk att det faktiskt stämde, härligare människa får man leta efter. Han fick mig dock att sakna en viss person väldigt mycket (*;

I natt har jag sovit ovanligt många timmar, så ikväll hoppas jag vara pigg och vaken till sennatten! Vill ge en dissning till pissregnet idag när det är gardenparty, men what to do... Vi får ignorera det! Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig ikväll. Hej så länge! ♥


(Galen bild från midsommar, hoppas på en lika kul kväll ikväll!)



'

It's no sunshine when you're gone

Sol. Moln. Regn. Typiskt varierande väder för denna dag. Vi skulle grillat ett tjejgäng nere vid kalvabacken ikväll men på grund av det oklara vädret tar vi ett säkert kort och låter bli. Jag har därför flyttat grillningen hit ikväll. Hoppas på en riktig tjejkväll med mycket skvaller och mys! Senare ska jag och Johanna övernatta på ett hotellrum på krogen eftersom jag börjar jobba så tidigt imorgon och då bara kan traska ner direkt på morgonen ;)

Igår tog jag, Johanna, Emma, Babba, Josefin och Angelica en tripp till Helsingborg för att äta (ja, det kändes lite konstigt att köra 10 mil endast för det) men mys hade vi! Helsingborg är vackert på sommaren.


Vi käkade på Haket i Helsingborg igår

Working nine to five

Cykelturen till Balsby i förrgår var mysig, dock stannade jag inte så länge på grund av jobb igår morse. Annars igår ägnade jag dagen åt att kolla avsnitt av "Livet enligt Rosa" , kalla mig barnslig men det är bra! Rosa är så rolig när hon söker efter kärleken, filmen är en riktig måbrafilm. På kvällen kollade jag och Johanna dock på en film som inte får mig att må fullt så bra, Camilla Läckberg Predikanten, superäcklig då mördaren gömmer sina offer (som är i 17-19års åldern) i en jordkällare och bryter varenda ben i kroppen på dem i någon form av healing. Bruuh , ryser bara jag tänker på det. Kom igång ganska sent med film igår också eftersom vi var på House of bagels och drack kaffe innan, vilket gjorde att jag hade svårt att somna när jag väl skulle sova och nu sitter jag på jobbet och är jätte trött. Har jobbat 2,5 timme  - återstår 7-8 till. Yes på det! Nu ska jag försöka vara lite effektiv, hörs senare. Ciaaao! ♥


Bild från mys i Balsby (www.helenawinnberg.blogg.se)

good day

Åååhh för sovmorgnar! Idag sov jag ut till elva, sen gick jag en runda, åt frukost med familjen, åkte med mamma och handlade, var och plockade hallon i byn, åt familjemiddag - Vart en riktig dotterdröm idag ;) Nu ska jag dock ta och ge mig iväg till Balsby med Oskar och Sara för att möta upp Helle, Babba & Co för lite bad o mys vid badplatsen. ♥





det löser sig, det gör det alltid

Helgen har innefattat mycket skoj-och mysigheter, efter jobbet tillbringades hela fredagen i Yngsjö vid havet.. kräftor och räkor stod på menyn tillsammans med en flaska rosé och sedan minst 2 kilo godis och film. (Såg flyga drake , den var inte alls så gripande som jag hade föreställt mig, dock en sevärd film) Lördagen bestod av ytterligare ett par soltimmar vid havet och jag brände hela facet och var knallröd när vi åkte därifrån, vilket i och för sig var rätt passande då det var kräftskiva hos Mange på kvällen. Ännu mer kräftor och det var hur trevligt som helst, vid halv nio tiden begav sig hela gänget vidare till Åhus IP där Helle hade anordnat stor förfest till Martin&Martin som ett sista tillfälle att träffa alla innan hon flyttar och börjar plugga i Malmö.

Denna dagen började efter sovmorgon med poolbad, sen en runda inom Guzzi, hämtning av saker hemma hos Emma, avsked av lumpenkillar på tågstationen, en cykeltur hemåt då jag svängde inom Sara och vi satte nere vid badplatsen i Balsby och snackade igenom gårdagen, sen åkte jag hem och käkade äggmacka med mamma ;) Nu planerar jag att se en film och få en god natts sömn - inget jobb imorgon :)
¨




att bo med 2 tjejer

Tredje dagen hos miss Perkmar nu.. Trots mitt tappra försök att blogga flitigt om dagarna har jag inte kunnat på grund av att Emma inte har den blekaste aning om vad de har för lösenord till sitt trådlösa. Men nu har jag snott hennes data så tänkte slänga in ett inlägg! ;) Måndagen hände inte mycket här hemma, jag och Johanna kom sent efter att ha varit och fått lite "hudinformation" hemma hos henne. Igår däremot började dagen med jobb, sen gick jag och Johanna o hämtade våra cyklar som stod hemma hos henne för att sedan cykla hem till Hence och väcka den sjusovaren KLOCKAN HALV TVÅ typ.. sen stack vi in till stan och mötte Emma och vi fyra käkade lunch på Nostalgia. Sen gick vi hem tilll Emma och Alec kom, också spelade vi Tjejsnack.. Mycket trevligt spel tyckte Honkenponken. Haha. Sen blev det bakpotatis och framåt senare kom Lindskoug också en sväng. När alla gått satt jag och Johanna och deeptalkade på balkongen innan vi kröp till kojs.

Idag efter jobb väntar jag och Emma på att Johanna ska ha lagat klart sin hemliga lunch till oss, sen blir det körlektion för mig.. lagom nervös eftersom det var jätte länge sedan jag körde också tid mitt i rusningstrafiken. Men det är dags att ta tag i körkortet nu.

Ikväll kommer Emmie och möjligen lite annat folk och sen ska cykla till krogen och käka grillbuffé o på hemvägen blir det kvällsbad i Balsby. Möööjsigt värre. Nu ska jag ha mat, ska försöka sno åt mig datan senare igen!


Malmö i fredags

Min lediga dag

Vilken sommarväder vi har. woohoo alltså. Vaknade till att det vräkte ner regn vid 10.00, kändes inte lönt att gå upp ens så sov vidare till 11.30 sen tvingade jag mig själv att gå upp för att inte sova bort hela dagen. Satte mig med en kopp te i soffan och läste i Snabba cash, boken är inte dålig men jag kommer ingenstans i den känns det som. Jag läser något kapitel då och något en annan gång men den blir aldrig utläst. Ska låna tredje Twilightboken av Johanna sen istället.

Instickare: Ååååh, vad jag hatar flugor. Har fyra stycken på mig just nu, varav två som parar sig (ÄCKLIGT!) Flugor är nog sommarens mest negativa. Jag blir helt galen.

Igår funderade jag på att jobba idag, trots att jag är ledig, så att jag istället kanske kan slippa imorgon istället. Men nu har jag bestämt mig för att låta denna dagen vara en "egendag". Är ensam hemma, har varit ute och joggat, duschat och skrubbat bort all min fjällning (nu är jag vit som aldrig förr) och ätit frukost/lunch bestående av påsnudlar och knäckebröd. Sen har jag kollat på en Wallanderfilm, kuriren, tror jag ska fortsätta med det så fort jag skrivit klart här, sen ska jag packa väskan för ikväll blir det inflyttning hos Emma några dagar. Men först ikväll hudvårdsparty hos Johanna (: Kommer ta med datan till Emma så förhoppningsvis blir det mycket uppdatering närmsta dagarna. Ciao! ♥


Denna galenpannan ska jag bo hos denna vecka, kommer blir hur najs som helst ;)

this is sunday

Trötthet. Ett ord som passade bra in på gårdagen, vaknade vid tvåtiden och gick upp som en vandrande pinne utan mål.. Med lite övertygelse från Jessica klarade jag mig in i duschen och sen hem till henne för lite fest. Massa nya ansikten jag aldrig sett förut och fick inte sådär jätte mycket kontakt med folk (kanske var det min nykterhet som skrämde bort dem?) men det var hur som helst trevligt ändå. Begav mig hemåt vid halv elva -tiden och kollade på film med mamma sen slockna vi båda två i sängen. Imorse var det jobb som gällde , 07.00 tills nu.. helt slut.. men ikväll blir det nog till att hitta på något, alldeles strax kommer Adam en stund också ska jag hjälpa han med en grej inför hans utlandsresa.. ska bli intressant! ;) Hej så länge! ♥




Idag känns det jobbigt

Igår tog jag, Johanna, Emma, Amy och Angelica G en tripp till Malmö för att testa på en storstads nattliv. Vi började kvällen med att bli totallurade på 150 kr extra på taxituren men det blev bättre.. Förfestade vid Turning Torso i en jätte fin lägenhet som ägdes av en kille som tydligen var någon slags "klubb-människa" som kunde fixa in oss på vilka uteställen som helst i Malmö. Förfesten var riktigt trevlig, kul med nytt folk och roliga människor. Vid tolv-tiden tog vi taxi ner till ett ställe bredvid stationen, dansade, Johanna raggade folk till Åhus nästa helg och sen stack vi ut på stan för att försöka hitta till vår buss.. Vi pratade med allt möjligt folk för att ta oss dit schyssta killar, turister, x antal poliser, utlänningar, taxibilar... till slut hittade vi, jag och Amy kom ditspringandes 4 minuter innan bussen skulle gå. Väl i Kristianstad käkade jag, Johanna & Angelica på pastakungen sen åkte vi hem. På vägen hem berättade mamma en riktigt läskig sak, vi har haft inbrott hemma. Igår kväll när mamma och pappa jobbade hade inbrottslarmet gått och någon hade brytit sig in i deras sovrum och tagit smycken och pengar i mammas nattduksbord bland annat hennes vigselring.. sen blev de antagligen rädda och stack när larmet gick när de skulle gå vidare i huset. Sjukt läskigt att sova hemma nu, tänk så hade jag varit ensam hemma, HJÄLP! Tur att jag ska flytta in till Emma en vecka på måndag...


RSS 2.0