inför imorgon

Jisses, vad det va skönt att sätta sig framför datorn nu. Har varit i full gång hela dagen med att stressa inför nyår imorgon.. Jag ser verkligen fram emot det och tror att det kommer att bli hur trevligt som helst, men lite jobb med att annordna middag och fest hemma det är det ju!

Förövrigt har jag varit på IKEA i veckan och som vanligt kommer man därifrån med en massa saker som man inte visste att man egentligen behövde. Haha. Jag blev bland annat en dvdhylla rikare, som Simon snällt byggde ihop till mig i natt. Himla bra att slippa ha alla filmer liggandes på golvet faktiskt ;)

Igår var det filmkväll med Sofia och Johanna som stod på schemat. Vi såg en film som de två valde och som jag egentligen inte var sådär jätteförtjust i. Till sist satt jag dock själv och kollade på den, då de två låg och snusade i soffan bredvid mig.

Nähhe, nu har jag inte tid att skriva mer.. ska jag åka ner till krogen och fixa glas, tallrikar o annat inför morgondagen. Hej så länge!



Nu när Emmie är hemma från London och Angelica från Göteborg passade vi på att ha en liten reunion, tjejerna från Sp3b. Middag, catch up och en massa härliga skratt bestod kvällen av!


Ibland kan man inte vakna upp bättre! I förrgår vaknade jag av att Simon varit uppe och gjort våfflor till frukost, mumsmumsmums!
♥ Mie

Juldagen

Börjar med en fruktansvärt stressig kväll då jag är sen till Kajsa som har förfest, hinner inte mer än dit förrän jag kommer på att jag glömt mitt förköp hemma och måste köra hem igen.. Men till sist när allt är fixat och jag har en timme på mig att bara njuta i det godaste sällskapet och den bästa stämningen. Sen bär det av till Martin&Martin i Åhus för utgång. Det kan ju tyckas lite konstigt att festa på stranden när det är minusgrader ute men det var en hur lyckad kväll som helst! Det enda som förstörde kvällen var kön till att ta ut jackan senare på natten, att ha en garderob till 1000 pers som bara knuffas och vill fram är inte speciellt välplanerat.. men trots det, en toppenkväll!


Minijulen

Ikväll har jag, Johanna & Sofia haft en egen liten jul nere på krogen. Vi åt familjepizza och bytte julklappar. Jag är mycket nöjd med mina i år (vilket de aldrig tycker att jag brukar bli knäppskallarna!) Oavsett så var alla glada och nöjda över sina klappar. Något vi var mindre nöjda med var vår bokning av Thailandresa, den vi skulle boka var borta!! Vi satt och surade ett tag tillsammans över de höga priserna på andra resor, men sen så bestämde vi oss för att strunta i vilket. Imorgon bokar Johanna resan 26 feb - 26 mars och det ska bli asball!





snööööösnsööööö

I lördags var jag i Köpenhamn tillsammans med Simon, Lindis, Louise, Ville och Magdalena. Det var urmysigt där just nu vill jag lova, med alla ljus och julkörer o annat. Väldigt mycket folk dock och med tre killar med sig får man inte speciellt mycket shoppat. Dagen bestod därför mest av trevligt strosande på ströget och letande efter det perfekta matstället.. haha.. I alla fall var det en riktigt bra dag!

Gårdagen var det jobb på schemat, sedan en snabb solariesolning med Johanna och på kvällen julfest. Vi åt grekisk mat som var helt underbar och sedan blev det julklappsutdelning och musik. Sedan en tripp till Åhus för att lämna av Lize och Dan och med ett längre stopp på Statoil eftersom det dök upp en varningslampa på bilen, vilket visade sig att inte vara något allvarligt. När jag sedan kom hem igen somnade jag innan jag hann lägga huvudet på kudden.

Idag tog jag ut en skön och välbehövlig sovmorgon, låg kvar och drog mig länge.. Sen gick jag upp och duschade och när jag kom ut var Simon i full gång med att baka scones. Vi såg sen filmen patrioten, åt scones och drack te. Filmen var riktigt bra trots att jag var nära tårarna ett par gånger. Nu är Simon i stan och handlar julklappar och jag själv ska försöka att få klart nyårsinbjudningarna. Ikväll blir det att leta resor med Johanna & Sofia.

Puss ♥

Otekniska jag råkade ta bort bilder från Köpenhamn men två stycken räddades, bland annat bilden på Ville utanför piptobaksaffären ;)

Äntligen


snabbis

6.00 - Jobb
13.20 - Körlektion x 2
15.00 - träffa Lindis, Hence och Bolte för fika på Nostalgia och sedan julklappsletande på stan - kvällsmat på Max.

Imorgon kan bli en riktigt bra dag :)

time

En bra början på veckan då jag gick upp tidigt och jobbade (06.00) och sen blev det körlektion på eftermiddagen. På kvällen blev det TP hos Hence. Väldans trevligt. Jag var nära att vinna med bara en tårtbit kvar men som vanligt orkar man knappt spela klart det spelet, vilket vi inte gjorde så  efter en korv på Statoil i vanlig ordning åkte jag hem och sov.

Idag var jag även uppe med tuppen! Tanken var att jag skulle plugga körkortsteori efter min körlektion och det gjorde jag visst lite också men efter att ha blivit dissad av Johanna och Sofia (som ligger och sover kl.1200 på dagen!!) och inte ville äta lunch med mig. haha.. De ska tydligen spara in på varenda krona nu så att vi kan boka Thailandresa i början av Februari, och det gillas så jag lät dem komma undan! Istället blev det en lunch med tre härliga pojkar, vilket vidare gjorde att jag inte kom tillbaka till körskolan som jag tänkt. Istället blev det lite julklappsletande och sådant i staden och plötligt vart klockan mycket. Himlans vad tiden går snabbt nu! Jag ska nog gå och lägga mig, godnatt allesammans! ♥

Ps. Lussevakan i Lördags var den roligaste på länge. Ska försöka roffa åt mig några bilder som jag kan lägga upp senare! Vilket leder mig till en annan rolig grej- jag har bytt ut min söndriga kamera mot en ny! En Canon självklart, fast i nyare version än mig gamla. Ska ta massa bilder i helgen så den får visa vad den går för!

en vecka mindre

Har inte denna veckan bara seglat förbi i en väldigt hastig fart? Kanske är det för att dagarna varit fullspäckade för min del dessa dagar men jag tycker att det har gått väldigt fort till helgen. Vilket i och för sig är positivt :)

I måndags jobbade jag på dagen men vad jag gjorde på kvällen är ett olöst mysterium.. jag är ju virrig och tankspridd men senil också ?  Jag kan inte komma på vad jag hittade på i måndagskväll.. Herregud! Detta är det första jag ska fråga Sofia senare ikväll.

Tisdagen jobbade jag ett par timmar och efter det åkte jag in till stan för att gå på stan tillsammans med Johanna. Köpte en eventuell nyårsklänning, dock måste det fixas lite. Johanna tycker t o m att den var svinful. haha.. men jag tror att det kan bli något bra med den! Senare fikade vi med Sofia, mötte upp grabbarna och käkade på BK. På kvällen blev det sällskapsspel och sen Halo hemma hos Hence, riktigt jäkla skoj, trots att alla fuskade som tusan och jag & Lindis rök ihop redan på första frågan (: Efter en nattkorv på Statoil skjutsade Bolte hem mig.

Onsdagen bestod av körlektion (en som gick väldans bra!) och sedan Malmö med Sofia och Johanna. Tanken var att vi skulle handla julklappar men det blev mest saker till oss själva. haha. På hemvägen hälsade vi på Helle som bosatt sig på Rosengård. Det var himla trevligt och lägenheten var mysig som tusan!

Torsdagen blev jag hämtad hemma av Sofia och sedan skulle hon, jag, Johanna och Emma ut och promenera på A3 i Åsum. Efter promenaden åkte vi till Fia och åt marrängswiss, sen slappade jag hos Johanna innan jag åkte hem. Hann knappt innanför dörren innan pappa ringde och de behövde hjälp på krogen, så sen blev det jobb hela kvällen för mig. Och så även idag och strax ska ner till krogen igen för jag och Sofia ska svepa en massa drinkar och ha tjejsnack hela kvällen. Hejhej ♥





Andra Advent

Helgen börjades med middag hemma hos Simons mamma där vi smått firade Simons födelsedag. För första gången i mitt liv fick jag prova på fondue, vilket verkligen fölll mig i smaken. Supermysigt! Knappt jag ville lämna Egna Hem för förfest i Tollarp men vid halv tio-tiden hämtade Kajsa upp mig och vi åkte till Calle. Där var festen redan i gång och tiden gick snabbt innan taxin kom och vi begav oss in mot stan. Kvällen var väl sådär på Class, jag och Sara försökte göra det bästa av situationen och det blev en rätt sen kväll om avslutades på Pastavagnen.

Lördagen tog jag ut en lite längre sovmorgon än planerat innan jag åkte iväg till jobbet. Jag vet inte varför men det är alltid lika svårt att ta sig upp ur sängen när man sovit med någon. När jag vaknade låg Simon och sussade så sött, helt ostörd av mitt alarm. Taskig som jag är tvingade jag upp honom (om inte jag ska få sova mer, ska inte han det heller, även om jag är rätt säker på att han gick och la sig igen efter att jag åkt)
Efter jobbet hann jag inte mer än hem innan min älskling ringde och var på väg hit, sen hade jag tio minuter på mig att duscha innan Werner och Gussi låg på tutan utanför mitt hus. Vi åkte då till Werner och drack glögg, kollade på TV också bjöd han på pasta med pesto. Jag sov en liten stund och senare när de skulle på fest hos Werners syster gick jag och Simon hem till honom. Tanken var att vi skulle gått på bio eller hittat på något på kvällen men vi var för lata och tog den enkla vägen till Hemmakväll för godis och film. På vägen därifrån gick vi inom Hence där killarna skulle ha Halo-kväll. Det slutade med att jag fick vara med och spela. Det gick väl sådär. Dödad 35 gånger och dödade ingen.. haha. Fast killarna tyckte jag var duktig för att vara första gången så jag får leva på det! När vi kommit i från Hence efter det att jag och han bokstavligen talat fick dra tvspelskontrollen från Simons händer begav vi oss hem för att kolla på film. Vi såg L.A gigolo, vilken var bra fast med ett oväntat slut som jag såg i morse eftersom jag självklart somnade innan filmen var slut igår. 

Nu ska jag strax göra vid mig lite innan det blir julbord på krogen och senare ikväll ska jag träffa Johanna!

Hej så länge! ♥

Bild tagen från i Torsdags , precis hemkommen från frisören. Ingen mer utväxt :)


jääjäää

Ikväll blir det mys och drinkkväll på Oleary's med mina favoriter! Tjohejj! ♥


FINAAAALLLLYY

Idag fick jag boka uppkörning :)

RSS 2.0