skrivet i sovande stund

Tröött. Trött som få. Ska bara skriva detta inlägget, sen ska jag krypa ner till en bra film och sova lite innan kvällen. Var uppe tidigt imorse och skjutsade Simon tillbaka till lumpen. Vi var rätt sletna efter att bara ha sovit ett fåtal timmar efter Simons farmors fest igår. Men samtidigt var det rätt mysigt att köra till lund klockan sju på morgonen en lördagsmorgon. Lite halvmörkt ute och knappt något folk eller bilar, frukost från statoil och härlig pratstund med pojkvännen. Känns lite tråkigt att han ska ligga i beredskap till helgen nu (alltså får han inte lämna regementet överhuvudtaget). Efter att jag släppt av honom imorse hittade jag ut och till Kristianstad utan att köra fel(!!) Galet bra jag är. Haha. När jag sedan kom till stan körde jag och köpte bullar att ta med hem till familjen till frukost och sen hämtade jag Johanna också köpte vi lite saker till Sophie som ska åka till Australien och därför ha avskedsförfest ikväll. Om jag ska orka får jag nog vila lite nu, godnatt på er! ;)

och så här trevlig såg jag ut igår ..


Hurra för Simons farmor

Nu åker jag på 70-års kalas på Bäckaskogsslott, trevlig helg på er! ♥

Tiden går fort när man har roligt...

Idag är det kallt. Riktigt kallt faktiskt. 15 minusgrader imorse när jag körde hem ifrån Simon. Brruuuh, jag hade inte värme i bilen förrän jag var närmre Balsby. Men det var det värt för att få sova intill lite kroppsvärme i natt. Igår kom nämligen Simon hem för första gången på en vardag. Han och Jacke passade på då de inte hade någon morgonfys imorse (vilket innebar att det inte behövde vara tillbaka i lumpen förrän sju imorse - sovmorgon :O) Igår kväll var vi tillsammans med Jacke och Kajsa och åt på Bar-B-Ko, en riktigt god middag med förrätt, varmrätt och vin. Jag åt först en svampbruschetta och efter det skaldjursgryta, kan varmt rekommendera båda två. En mycket trevlig kväll blev det och vid tio tiden lunkade vi mätta och belåtna hem och somnade ganska snabbt efter ett family guy avsnitt ;)

Idag har jag brunchat (eller frunchat som jag o Johanna säger) hemma hos henne. Jag, Johanna och Kajsa. Mycket snack och kaffe. Visade dem den sjukt äckliga kroppslarven som jag de pratade om på The Voice imorse. Vi får verkligen passa oss i Thailand eftersom det smittas via myggor. Vi känner på oss att någon mycket väl kan råka ut för det, och vi tror att Emma har störst risk. Haha. Otursfågeln ;)

http://www.thevoice.se/program/vakna/blogg

Hemma hos Emmie förra vintern. Hade inte varit helt fel en dag som denna.


Helgen

Det blev utgång trots allt i fredags. Först åt jag och Johanna middag på krogen tillsammans med mamma, Lize och Ebba. Sen mötte vi upp Sofia och Emma på Taste och satt o pimla vin en stund och lekte våghals (ett "spel" som jag fick av Johanna i julklapp) och hade urtrevligt! Sen begav vi oss till Antons förfest på Class, och där stannade vi sedan kvar tills min kära pojkvän ringde och ville dra hem mig. Snäll som jag är gick jag med honom eftersom vi inte setts på en vecka. haha.

När jag sedan träffade eller snarare såg på Johanna i lördags när jag va hos henne är jag glad att jag gick hem. haha. en lätt fräsch- bakis-Johanna är en klassiker ;) Kvällen igår blev lugn med tre-rätters meny med Simon och min familj, en tripp till Åhus för att lämna av Lize och sen hyrfilm & godis.

Nu är vi precis hemkomna efter att jag har jobbat. Ikväll blir det förhoppningsvis bio - Snabba Cash!


Godmorgon/middag

Tänk att klockan är över tolv. Idag fick jag min välbehövliga sovmorgon. Lite lagom jobbigt att vakna till en massa bankande på övervåningen bara, vi bygger om vårt badrum och snickare är tydligen morgonpiggt folk. Klockan sju varje dag är de här och börja föra oväsen, tur att jag inte är den lättstörda personen när jag sover ;)

Idag har jag inte mycket planerat för dagen.. Ska köra och hämta Lize på skolan 13.20 och sen ska jag in till frissan kl. 15.30. Kvällen står oskriven. Kanske blir det utgång trots allt?

Nu ska jag äta frukost och kolla Thailandgrejor (oj, vad jag är tjatig om det!)




en dag i mitt liv

06.00 Jobb 14.00 Shooter med Johanna & Sofia 17.30 Träning 19.00 Thaimat
Nu filmmys

Lund

Idag blev jag väckt att min underbara lillasyster ville ha skjuts in till skolan. Precis vad jag var sugen på efter att ha somnat sent i natt. haha. Nej, men det var rätt skönt att komma upp trots allt och Lize har inte bett mig och skjuts många gånger och på vägen in hann vi faktiskt ha ett normalt samtal utan bråk vilket vart väldigt länge sedan sist. Härliga syskonkärlek. Nu förväntade hon sig nog att jag tänker hämta henne efter skolan också, men vi får se hur pass snäll jag känner mig i eftermiddag. Haha. Jag måste till vårdcentralen senare också och ta allt möjligt inför Thailandresan. Nu är jag precis hemkommen från frukost på krogen och Johanna har smsat en massa hemsidor, bloggar, resedagböcker... som jag måste kolla in och hämta inspiration till resan. Så det är vad jag ska göra nu. Idag ska bli en lugn dag som följs av träning och pizzakväll hos Dex :)

Igår tog jag, Sofia, Kajsa och Hence en spontantripp till Lund. Först shoppade vi loss på Nova (jag kan ha shoppat  lite väl bra när jag precis kollade mitt konto :p) och sedan körde vi till Revinge och hämtade upp två efterlängtade lumpenkillar som vi sedan körde in till Lund centrum med. Där avnjöt vi en god middag, jag åt oxkött (hör och häpna!), klyftpotatis och hemmagjord, fast Kajsas tonfisk var nog snäppet godare faktiskt. Efter vi ätit och suttit och pratat en god stund promenerade vi bort på Espresso House för kaffe och kaka. Där satt vi tills de bokstavligen talat inte ville ha oss där längre "Nu stänger vi, så ut med er!" En färd tillbaka till regementet med två ångersfyllda soldater och sen en tripp hem till Kristianstad igen. Självklart körde vi fel på vägen hem så det tog en liten extra stund inte bara för att det snöade och var halt. Men det var helt klart en toppen dag och jag trivs så himla bra med de människorna. Simon och Jacke tycker nog att det var himla skoj att vi kom och hälsade på dem också. Hoppas att det görs om snart igen!

Men Nuuu - Thailandsutkik!




Vårt första och enda bokade hotell i Thailand First Residence Hotel Ko Samui, Chaweng Beach! ♥




starten på veckan

Telefonen ringde och väckte mig kl.10 imorse och tur var väl det annars hade jag lätt sovit bort hela dagen. Någon som kan förklara varför man är så trött fast man lägger sig i tid?
I alla fall så var jag ute och gick en runda (eller halkade runt) och sen åkte jag med min pappa in till stan för att äta fruokost på boulvard, hämtade mitt körkort och handla mat inför kvällen. Åkte sen hem och fortsatte vara duktig genom att städa mitt rum, sen körde jag hem till Johanna för en snabb kaffe innan vi åkte för att träna. Väl på friskis var det apmycket folk, vilket vi inte alls hade räknat med då vi var där bara några minuter innan passet började. Fullt stod det på skärmen och vi fick besvikna klicka in oss på gymmet istället. Blev inte så seriös träning av det hela, men en liten löprunda på bandet och ett fåtal sittups&ryggövningar blev det.

Nu ska jag snart bege mig in mot stan för att spela(?) Twister med tjejerna men först tänkte jag bjuda på lite bilder från förfesten hemma hos Felicia i lördags samt min och Simons goda våffel-frukost igår :)







helghelghelg

Nu är jag hemma från jobbet. Hungrig, trött och hungrig. haha.. Vill så gärna ha pannkakor men orkar inte göra några, funderar på att kasta ihop ett paket snabbnudlar (tråk!). Sen måste jag få lite energi i alla fall för klockan fem ska jag och Johanna träna. Nu ska träningen dras igång på riktigt, inga knubbsälar i Thailand inte ^^, Igår var jag och provade på en ny sorts träning, nämligen core (ny träning för mig alltså.) Jag är inte helt säker på vad jag tyckte om träningen dock... kanske fick jag ingen riktig uppfattning eftersom musikspelaren krånglade sig så vi fick göra alla rörelser till samma låt. Fast nog tyckte jag att träningsformen kändes lite för långsam för min smak, jag svettas gärna så att man känner att man "verkligen tränar" - men men, värt att göra ett nytt försök och testa en gång till. Sen kanske jag även skulle ta och testa core/bosu, som är en variant då man lägger till boll också om jag har förstått det hela rätt. Även Johanna är rätt sugen på denna träningsform så nästa vecka är det nog inte helt omöjligt att vi testar. Men idag blir det ett vanligt jympapass.

Förövrig mår jag bra idag. Utom mina hunger -och trötthet. Och min ömhet i armen! Tog sista gardisil sprutan igår, den för livmoderhalscancer och som vanligt gjorde den sjukligt ont på mig men den känns fortfarande idag vilket är något mysko. På vårdcentralen igår fick jag även en ny tid och en lång lista på sprutor som ska tas inför Thailand samt någon vätska som ska drickas. Uh, jag är inte alls sugen på sånt. Kanske värt att göra en liten chansning, strunta i det och riskera att få lite diarré eller hepatitskit i Asien ;)



Mie ♥

sååååå ,

Nu åker jag in till stan för att vända och vrida på de sista reaplaggen som finns kvar!

Mie ♥

Happy faces

Idag har min dag bestått av att städa hemmet, lite extra pengar till resan - snabbt och lättförtjänt. Det gillas! :) Sen försökte jag koppla av framför tv:n, men det gick endast dåliga program (kl.16.00 en vardag lixom?! Sjukt!) slutade med att jag fick med mig min nya vännina Honken på en promenad i tivoliparken. Vi tog även tillfället i akt när vi väl var i stan att besöka Big Travel för att försöka fiska lite tips inför Thailandresan, tyvärr tyvärr kunde de inte hjälpa oss. Satans skit. Jag vill boka första hotellet nu nu nu! Skulle blir sjukligt besviken om vi måste bo mil från festivalen.. Nej, det får inte hända. Jag ska ta tag i det här! Dessutom har vi kommit en bit på vägen eftersom Johanna fixat en resedagbok till oss, bra va? :)

Nu blir det kaffe med mina babes!


GLAD GLAD GLAD :)



Fyra tjejer och en kille

Igår samlades hela Thailandgänget (minus Emma) hemma hos mig för att kolla efter första hotellet som vi söker i Koh Samui, så nära festivalen Reearth som hålls på Chaweng Beach redan dagen efter vi kommit dit. Så efter att vi varit nere på krogen och hämtat varsin tallrik grillbuffé satte vi igång sökandet. Som vanligt var det något delade åsikter och den där härliga irritationen som brukar uppstå innan resor sattes igång, haha :p Hostel vs fyrstjärnigt hotell, gissa vilken sida jag står på?  Vi bestämde oss för att vänta lite med bokningen och kolla fler valmöjligheter.

Har jag nämnt att Hence också ska med oss? :)

Idag fortsatte jag lite sökande på egen hand och kolla vad jag fann då,



Hahaha. Johanna Olsson? Kul att min vän också ska framföra en liten truddelutt för att stödja miljön! Mohaa, öronproppar nästa....

wwoopssii

Ojoj, nu har jag låtit bloggen falla åt sidan och inte uppdaterat på hundra år... åter igen. Jag måste skärpa mig! Kan inte alltid skylla på att jag har haft mycket att göra, trots att denna veckan faktiskt varit väldigt händelserik;) Jag och tjejerna var i immeln och bodde över i mormor och morfars stuga, åkte skridskor, lagade mat, spelade spel och hade en riktigt mysig tjejkväll som sedan följde med nästa dag då det var pizzakväll hos Sofia som sedan följdes av utekväll för de andra medan jag som skulle jobba nästa dag åkte hem och sov, det har spelats hockey - jag, johanna och killarna, jobbats lite grann, i onsdags var det utgång och torsdagen blev det en massa filmtittande. Helgen har spenderats med tjejkväll och middag, samt kinesmat och bio med Simon (Sherlock Holmes, vilken var bra) och igår fikade jag med Johanna, Sofia och Hence på House of Bagels och sedan spelade vi tp hos honkenponken.

Idag har jag jobbat ett par timmar och sedan var det brunch hos Emma med mina favvistjejer och thailandsnack, ååh var jag längtar! ♥



















(Lite bilder från middagen hos Sofia och stugmyset)


komma bort

Har jag nämnt att jag bokat resa till Thailand? 23 februari - 23 Mars, det kommer bli fruktansvärt kul!

Rökarbilden :P Thailandgänget minus Emmie


Nyår 2009

Det nya året firades hemma hos mig. Gästerna kom vid sju-tiden, efter fördrink och mingel satte vi oss för att äta. Maten kom från Östermalmskrogen och var himlans god, tråkigt nog vill jag klaga lite på mängden - en pytteliten toastskagen och köttet till varmrätten räckte knappt till (trots att det va beställt kött till två personer extra!) Middagen innehöll diverse uppdrag som varje person fått på baksidan av namnet på bordsplaceringen.. Tal, snapsvisor, skålningar(?) hölls och sedan vart det dags för efterrätt alá Johanna. Efter middagen var det dans i uterummet som jag, Sofia och Johanna gjort om till dansrum och med Villes högtalarsystem blev det riktigt bra!

Helt plötsligt var klockan tolv och vi gick ut på verandan för att kolla på fyrverkerier (bland annat killarnas tårta), skåla med champagne och önska varandra gott nytt år. Och just vid tolvslaget fick jag en himla fin överaskning ♥ Efter tolvslaget kom dock det riktiga fylleslaget, som vi lovat oss själva att hålla oss undan från i år. Haha. Men vad gör det när man är med sina närmsta? Kvällen avslutades med gräddkrig, vilket var himla omoget (vi vet!) och en jäkla soppa att städa efter senare men kvällen i sitt hela var absolut värd mödan om jag säger så! :)


Jag och mina hjärtegull innan middagen,


Dags för mat!


Werner håller tal,


Efterrätten, mums!


daans,


jag o simon ,


creepy markis,


sara o jag,


börjar bli ostabilt,


tolvslaget,



Gott nytt år!






Snart...

Det kanske är dags att man anskaffar sig ett nyårslöfte om att bli duktigare på att blogga? Jag har sannerligen varit dålig på det den sista tiden. Men jag lovar att skriva om nyår snarast, samt lägga upp en massa bilder. Men just nu ska jag hem till Simons mamma och äta! Hej så länge! ♥


RSS 2.0