det kommer, det kommer

Det kommer bilder o annat snart snart snart från Liseberg, mys på handelsbaren, studentfirande o annat! Först ska jag bara ladda upp batteriet på kameran...


... annars har helgen bestått av mer än att åka runt på olika studentmottagningar - filmmys&räkfrossa, biltur till åhus och ottoglass, middag på floravägen, fika på House of Bagels.. Kan lugnt säga att helgen har gått alldeles för fort, som vanligt.

Home

Hemma från en underbar vecka i New York. Fullkomligt älskar staden och kommer alltid att göra det. En extra rolig grej som hände där var att Andrea av ren tillfällighet också bafann sig där. Har inte träffat henne sen hon flyttade till San Francicsko, så det var ett kärt återseende! Ska berätta mer senare och lägga upp bilder (de bilder vi har eftersom min smarta syster inte tog med laddaren till sin kamera :P )

Just nu sitter jag och kollar på bilder som detta årets studenter lagt upp på facebook från gårdagens bal. Jag är så avundsjuk att jag finner inga ord. Jag vill också gå på balen. igen. NU!


Bal -09

RSS 2.0